SEVER KOŠTA 700 DINARA, A EVO ZA KOLIKO PARTIZAN PRODAJE KARTE ZA JUG: U prodaji ulaznice za 173. večiti derbi

Autor:

Sport

16.04.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim na jugu, grobari će se naći i na delu zapadne tribine.

SEVER KOŠTA 700 DINARA, A EVO ZA KOLIKO PARTIZAN PRODAJE KARTE ZA JUG: U prodaji ulaznice za 173. večiti derbi

Foto: Republika

Ulaznice za 173. večiti derbi između fudbalera Crvene zvezde i Partizana u prodaji su već dva dana onlajn i na blagajnama Marakane, doduše za zvezdaše i "neutralne" navijače. Kao su tada saopštili crveno-beli, karte će biti moguće kupiti na blagajnama stadiona "Rajko Mitić" od 10 do 17 časova, dok će na dan utakmice kupovina karata biti moguća od 10 sati pa do početka meča. Cene karata su Sever - 700 dinara, Istok – 1.100 dinara, Zapad – 1.300 dinara, kao i Tribina "Siniša Mihajlović" – 2.500 dinara.

Međutim, fudbalski klub Partizan je danas saopštio da će ono sutra početi prodaju svojih ulaznica od 10 časova. Crno-beli su dobili na raspolaganje ulaznice za južnu tribinu i za zapad. Očekivano, cena ulaznica je istao kao i za zvezdaše, pa tako za kartu najokoreliju navijačku tribinu Jug treba platiti 700 dinara, koliko košta i Sever, dok je Zapad praktično isti i košta 1.300 dinara.

Foto: Starsport

Detalj sa 172. večitog derbija

Samo je pitanje ko će voditi Partizan. Igor Duljaj je zaradio četvrti žuti karton protiv Čukaričkog i sigurno neće sedeti na klupi, Bilo je logično da ga odmeni pomoćnik Albert Nađ, ali on je to odbio. Zato je u prvi plan izbio Bojan Zavišić. Očekuje se da će on sesti na  užarenu klupu Partizana u subotnjem meču protiv Crvene Zvezde na stadionu "Rajko Mitić".

Zavišić je, inače, jedan od pomoćnika Igora Duljaja, a rođen je 9. avgusta 1979. On ima iskustvo kao igrač Partizana od 2002. do 2004. godine, nakon čega je nastupao za nekoliko klubova, pre nego što je okončao igračku karijeru 2010. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading