OTKLONJENA SVAKA DILEMA: Evo ko će sa klupe PREDVODITI PARTIZAN u večitom DERBIJU!

Autor: M. M.

Sport

16.04.2024

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedini preostali sa licencom...

OTKLONJENA SVAKA DILEMA: Evo ko će sa klupe PREDVODITI PARTIZAN u večitom DERBIJU!

Foto: Starsport

Albert Nađ, jedini član stručnog štaba suspendovanog Igora Duljaja koji poseduje pro-licencu, odbio je da preuzme vođenje ekipe u 173. večitom derbiju. Razlog za ovu odluku nije naveden u dostupnim informacijama, ali to znači da će neko drugi morati da preuzme ulogu vođenja tima.

Očekuje se da će Bojan Zavišić sesti na klupu Partizana u subotnjem meču protiv Crvene Zvezde na stadionu "Rajko Mitić". Zavišić je, inače, jedan od pomoćnika Igora Duljaja, a rođen je 9. avgusta 1979. On ima iskustvo kao igrač Partizana od 2002. do 2004. godine, nakon čega je nastupao za nekoliko klubova, pre nego što je okončao igračku karijeru 2010. godine. 

Igor Duljaj, trener Partizana, podsećamo suspendovan je na jedan meč odsustva zbog četvrtog uzastopnog žutog kartona na utakmici poslednjeg kola ligaškog dela sezone u Superligi Srbije. 

Večiti derbi, 173. po redu i treći ovosezonski između najljućih rivala, na programu je u subotu, 20. aprila od 18.00 na Marakani. Igra se u okviru prvog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Osim večitog derbija u prvenstvu, fudbalski navijači moći će da uživaju i u još jednom derbiju, ovog puta u polufinalu Kupa Srbije gde će se sastati Crvena Zvezda i Partizan. Očekuje se da će ova utakmica 24. aprila biti podjednako uzbuđujuća kao i večiti derbi u prvenstvu. U drugom polufinalu igraju Radnički 1923 - Vojvodina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading