HALAND REŠIO DA SE OBOGATI NA KOSI: Norvežanin ulazi u nesvakidašnji biznis

Autor:

Sport

17.04.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je deo dobro smišljenog plana za penziju.

HALAND REŠIO DA SE OBOGATI NA KOSI: Norvežanin ulazi u nesvakidašnji biznis

Foto: www.profimedia.rs

Erling Haland trenutno uživa u sjajnoj karijeri koja obećava da će dostići još veće visine u narednih nekoliko godina. Ali, dvadesettrogodišnjak već se priprema za život nakon fudbala sa novim investicijama. Naime, on je postao suvlasnik svoje omiljene kompanije za gumice za kosu! Superzvezda Mančester sitija je u Oslu uložio je veliki novac u kompaniju za dodatke za kosu Bon Dep i postao njen manjinski vlasnik.

On se odlučio da investira nakon što je poslednjih godina nosio njihovu karakterističnu gumicu za kosu "Kknekki". Upravo je zahvaljujući njemu brendu skočila prodaja u raznim evropskim zemljama poput Nemačke, Švedske, Danske, Holandije, Belgije i Francuske, pa ne čudi da je Norvežanin rešio da zaradi.

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland

- Ponosan sam što postajem akcionar u Bon Depu. Kknekki je moj omiljeni izbor za gumicu za kosu već godinama, i nesumnjivo je najbolja na svetu - rekao je Erling.

Osnivač i izvršna direktorka Bon Depa, Vibeke Gronset, pozdravila je norveškog reprezentativca i otkrila ambicije kompanije.

- Osnovni cilj dovođenja Halanda u tim je saradnja u širenju Kknekkija širom Evrope i ostalog dela sveta. Haland i njegov tim imaju dugoročnu perspektivu koja je ključna kako bismo proširili Bon Dep na nove tržišta. Uspeh Kknekkija, takođe poznatog kao najbolja gumica za kosu na svetu, pokazao je šta možemo postići - rekla je direktorka.

Dok se ne prepusti potpuno biznisu, Haland će nastaviti da teroriše protivnike. Samo ove sezone je kao "građanin" postigao impresivnih 31 gol i šest asistencija u 38 nastupa. Napadač sada želi da ponovi neverovatan uspeh Sitija, koji je prošle sezone osvojio triplu krunu u Premijer ligi, FA kupu i Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading