PREOKRET U BARSELONI: Ćavi bi mogao da ostane klupi Katalonaca!

Autor:

Sport

12.04.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski stručnjak popravio utisak.

PREOKRET U BARSELONI: Ćavi bi mogao da ostane klupi Katalonaca!

Foto: Tanjug/AP

Ćavi Ernandez

Fudbaleri Barselone ove sezone igraju ispod svakog očekivanja i po svemu sudeći neće uspeti da odbrane titulu prvaka Španije. Ceh loših rezultata platio je trener katalonskog tima, Ćavi Ernandez koji je odlučio da napusti klub na kraju sezone, a sa tim se složio i predsednik Blagurane, Đoan Laporta. 

Međutim, došlo je obrta situacije. Naime, kako tvrdi novinar Fernando Polo, Ćavi bi mogao da se predomisli i ostane u Barseloni. Utakmica protiv PSŽ-a gde je Barsa dobila rezultatom 3:2, promenila je sliku Katalonaca. Prema pomenutom izvoru nekadašnji kapiten Blagurane ostaće u klubu pod određenim uslovima.

Ćavi želi da Barsleona bude ponovo sila kao nekada, a za tako nešto Španac ima viziju u glavi. Prva želja trenera Katalonaca jeste vezista Mančester sitija, Bernardo Silva, ali i Džošua Kimih, kao i Zubimendi. Pitanje je da li Barsa i pored svih dugovanja i renoviranja Kamp Noua ima sredstva da isprati zahtebe Ćavija.

Podsetimo, Silva se već neko vreme dovodi u vezu sa Barselonom, a to je otkrio i Žoao Feliks koji je naveo da se Portugalac raspitivao za život u Kataloniji. Ćavi je na klupu Barselone seo 2021. godine kada je nasledio Ronalda Kumana, a pre toga je trenirao samo Al Sad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading