ALONSO MOGA DA BIRA IZMEĐU LIVEPRULA I BAJERNA: Španac otkrio razloge ostanka u Leverkuzenu!

Autor:

Sport

11.04.2024

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apotekari nadomak titule.

ALONSO MOGA DA BIRA IZMEĐU LIVEPRULA I BAJERNA: Španac otkrio razloge ostanka u Leverkuzenu!

Foto: Bayer 04 Leverkusen/X

Vreme je da se dominacija od 11 godina vladavine Bajern Minhena sruši, a to će poći za rukom Bajer Leverkuzenu. Apotekari imaju sezonu iz snova, nemaju poraz u domaćem šampionatu, a pored Bundeslige bore se za još dva trofeja, u Ligi Evrope i u domaćem kupu. Ova takmičarska godina podseća na 2002. godinu, ali je ipak malo drugačije.

Po svemu sudeći navijači neće strepeti do samog kraja kako bi proslavili trofej Bundeslige. Trener Leverkuzena, Ćabi Alonso radi odličan posao i izrasta u sjajnog stručnjaka, baš kakav je i igrač bio. Za njega su bili zainteresovani Liveprul i Bajern Minhen, međutim, Španac je odlučio da ostane veran Apotekarima i nastavi avanturu koju je započeo.

Alonso je otkrio razloge njegove odluke da ostane u Bajeru. Istakao je da je presudila sjajna atmosfera i hemija u klubu koji su stvorili.

- Mnogo je razloga zašto sam ostao. Napravili smo za samo godinu dana pravi tim sa neverovatnih duhom. Igrači su tražili da ostanem i to je presudilo. Oni su taj magnet - rekao je Španac i dodao:

- Osećam se kao deo kluba i mislim da je rano da odem posle samo godinu dana. Nije pravo vreme - jasan je Alonso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading