ČEFERIN ŽESTOKO OPLEO PO HRVATIMA! "Vi ste sramota!"

Autor:

Sport

10.04.2024

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije štedeo reči Slovenac!

ČEFERIN ŽESTOKO OPLEO PO HRVATIMA! "Vi ste sramota!"

Foto: Fudbalski savez Srbije

Predsednik UEFA Aleksandar Čeferin nedavno je za "Nacional" izneo oštru kritiku na račun infrastrukture stadiona u Hrvatskoj, ističući da su Maksimir i Poljud, domovi Dinama i Hajduka, sramotni. On je istakao da je fudbalska infrastruktura Hrvatske nedopustivo slaba, posebno u poređenju sa Slovenijom, koja je manja država sa manje fudbalskih uspeha.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Maksimir

Smatram da je fudbalska infrastruktura sramotna. Slovenija ima bolju infrastrukturu od Hrvatske, a mi smo manja država sa manje fudbalskih uspeha. Mada ni u fudbalsku infrastrukturu država nije uložila nijedan evro. Drago mi je što sada pričaju o nacionalnom stadionu i o velikim ulaganjima u sport, nadam se da nije predizborna kampanja, ali mi iz Saveza kažu da su to ozbiljne stvari i da će sada mnogo ulagati. Ali, po mom mišljenju, Hrvatska nema nijedan stadion koji bi mogao da ugosti ozbiljan meč. To je i dalje najbolji stadion u Rijeci. Osijek je nov, ali sve je malo. A Poljud i Maksimir su sramota - rekao je Čeferin i dodao:

Kad vidite tu zatvorenu tribinu na Maksimiru... Blizu smo da ne dozvolimo da se tamo više igraju evropske utakmice. Već nekoliko puta smo bili blizu te odluke. Sada se nadamo da će se nešto pomeriti. Čitao sam da su se nešto dogovorili sa gradom, sa crkvom, sa državom, sa HNS-om, ali ne znam detalje.

Šta li će komšije reći na ovo...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading