UŽAS U ZEMUNSKIM KAPIJAMA: Dete hitno prevezeno u bolnicu, šta se zapravo desilo?

Autor:

Vesti

10.04.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća u naselju Zemunske kapije

UŽAS U ZEMUNSKIM KAPIJAMA: Dete hitno prevezeno u bolnicu, šta se zapravo desilo?

Foto: Shutterstock


Večeras se dogodila teška saobraćajna nesreća u naselju Zemunske kapije.. Prema informacijama sa lica mesta, roditelji su hitno odvezli svoje dete u Zemunsku bolnicu nakon što je vozilo udarilo u njihov automobil, saznaje Pink.

Hitna reakcija lokalnih hitnih službi

Hitne službe su odmah reagovale na poziv za pomoć i brzo stigle na lice mesta kako bi pružile neophodnu medicinsku pomoć povređenima.

Saobraćajna policija je takođe odmah reagovala na ovaj incident i preduzela mere kako bi utvrdila uzrok nesreće i sprovela istragu. Bezbednost saobraćaja je od izuzetne važnosti, a nadležne službe će uložiti napore da se utvrdi odgovornost za ovaj tragični događaj.


Ovaj tragičan događaj nas podseća na važnost vožnje oprezno i odgovorno. Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajne propise i brinu o bezbednosti sebe i drugih učesnika u saobraćaju. Samo zajedničkim naporima možemo smanjiti rizik od saobraćajnih nesreća i sačuvati živote.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading