KAKVA PROZIVKA NAVIJAČA RIJEKE! Brutalno spustili GROBARE I TORCIDU: "Dobri prijatelji, povremeni SEKSUALNI PARTNERI"!

Autor:

Sport

07.04.2024

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gnusne uvrede na velikom derbiju.

KAKVA PROZIVKA NAVIJAČA RIJEKE! Brutalno spustili GROBARE I TORCIDU: "Dobri prijatelji, povremeni SEKSUALNI PARTNERI"!

Foto: Tanjug/AP

Izuzetno važan meč na Rujevici između Rijeke i Hajduka privukao je pažnju ne samo zbog fudbalske borbe na terenu, već i zbog žestokog rivalstva između navijača. U prvom poluvremenu "Jadranskog derbija" nije bilo golova, ali su se posebno istakli navijači svojim provokativnim transparentima.

Rivalstvo između navijača Rijeke - Armade i pristalica Hajduka - Torcide, poznato je širom regiona. Ovoga puta, prepucavanje se vodilo putem transparenta. Torcida je prva podigla transparent sa porukom: "Dobri prijatelji, povremeni sparing partneri. BBB i Armada". Ubrzo nakon toga, Armada je odgovorila na isti način, ali s drugačijom porukom: "Dobri prijatelji, povremeni seksualni partneri. Torcida i Grobari".

Republika

Foto: Tanjug

Žurka Torcide

Ova poruka je izazvala pažnju zbog aluzije na priču koju su navijači Partizana ispričali pred kamerama u dokumentarcu "The Real Football Factories", u kojem je ispričano da je jedan od pripadnika Grobara, imao nasilan seksualni odnos sa nekadašnjim vođom Torcide, koji je tada došao u Beograd kao gost navijača Partizana.


Transparenti su često sredstvo izražavanja navijača, a ovakve provokativne poruke dodatno podgrejavaju atmosferu i rivalstvo među navijačkim grupama. Ovaj put, reči su bile oštre, ali neobične, te su privukle pažnju kako prisutnih, tako i javnosti van stadiona.

Nakon što su fotografije transparenta počele da kruže društvenim mrežama, reakcije su bile podeljene. Dok su neki osudili ovakvu vrstu provokacije, drugi su je prihvatili kao deo navijačke kulture i rivalstva koje prati fudbal.

Nastavak meča na terenu i dalje je bio u fokusu, ali su provokativni transparenti navijača dodali novu dimenziju "Jadranskom derbiju". Rivalstvo između Armade i Torcide, kao i ovakve provokacije, samo su podsetnik koliko strastveno navijači žive za svoje klubove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading