PREMIJERA U BORBI ZA TROFEJ: Finale Kupa Srbije na NOVOM STADIONU van Beograda

Autor:

Sport

05.04.2024

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre spektakla 23. maja moraju da se odigraju četvrtfinala i polufinala.

PREMIJERA U BORBI ZA TROFEJ: Finale Kupa Srbije na NOVOM STADIONU van Beograda

Foto: Starsport

Finale Kupa Srbije ove godine odigrać se na novom stadionu u Loznici, odlučio je Fudbalski savez Srbije, a preneo Sportski žurnal. Ta odluka predstavlja veliku čast za Loznicu, koja će imati priliku da bude domaćin spektakularne fudbalske utakmice za trofej u najmasovnijem takmičenju u Srbiji. Finale je zakazano za 23. maj, a stadion koji će biti domaćin ovom događaju svečano je otvoren u novembru prošle godine. Sa kapacitetom od oko 8.000 mesta, ovaj stadion ispunjava sve standarde UEFA, pružajući idealne uslove za održavanje ovako značajnog događaja.

Međutim, pre finala ima još utakmica da se odigra. Takmičenje u Kupu Srbije došlo je do četvrtfinala, a susreti koji će se odigrati 10. aprila su izuzetno zanimljivi. Crvena zvezda će se sastati sa Vršcem, dok će Partizan snage odmeriti sa Voždovcem. Tu su i dueli Čukaričkog i Vojvodine, kao i utakmica između Radničkog 1923 i Novog Pazara. S obzirom na značaj ovih utakmica, očekuje se veliko interesovanje navijača širom Srbije, dok će same utakmice sigurno pružiti uzbudljiv fudbalski spektakl.

Uzbuđenje raste kako se takmičenje približava svom vrhuncu, a finale Kupa Srbije u Loznici obećava da će biti događaj koji će se dugo pamtiti. Navijači će imati priliku da uživaju u vrhunskom fudbalu na modernom stadionu, dok će sama atmosfera sigurno biti nezaboravna. Sve oči će biti uprte ka Loznici 23. maja, kada će se odlučiti ko će podići trofej Kupa Srbije, a do tada, ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ishod četvrtfinalnih duela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading