PLAVUŠA BEZ BRUSA HODALA STADIONOM: Polemiše o Krstu na dresu Engleske, a skida gaćice u videima (FOTO)(VIDEO)

Autor:

Sport

27.03.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno se ne slaže sa dizajnom Krsta Svetog Đorđa.

PLAVUŠA BEZ BRUSA HODALA STADIONOM: Polemiše o Krstu na dresu Engleske, a skida gaćice u videima (FOTO)(VIDEO)

Foto: x/AstridWett

Skandalozni potez Astrid Vet na utakmici Engleska - Belgija

Navijači Engleske su bili zapanjeni kada su videli šta je Astrid Vet obukla na utakmici Engleske protiv Belgije. Ova navijačica Čelsija se pojavila na stadionu bez brusa, privlačeći pažnju svojim izgledom. Engleska je uspela da izbegne poraz postigavši kasnim golom na Vembliju prošle noći, ali se čini da je dobar deo fokusa otišao na nju.

Astrid protiv novog dizajna zastave na novom dresu Engleske

Republika

Foto: x/AstridWett

Astrid na utakmici Engleske od sinoć

Nedavno su Englezi pokrenuli raspravu oko novog dresa za Evropsko prvenstvo 2024. godine, koji ima krst Svetog Đorđa dizajniran drugačije nego uobičajeno. Astrid se uključila u polemiku tako što je nosila dres sa tri lava za tu veliku priliku. Model i influenserka je istakla da krst Svetog Đorđa uvek mora biti crvene boje i time se suprotstavila novom dizajnu zastave na dresu. Njeno rešenje je bilo da stavi nalepnicu sa crvenim krstom Svetog Đorđa preko Najk dresa.


Navijači na društvenim mrežama reagovali su burno nakon ovog poteza. Jedan od komentara je bio: "Da, kraljice, znaš o čemu pričaš." Drugi je primetio: "Da li vam dozvoljavaju da idete na utakmice bez brusa? Nisam znao." Astrid je ranije kritikovala novi dres Engleske, ističući da je skup i da bi trebalo bojkotovati kupovinu istog.

Da li je ona merodavna da priča o takvoj stvari, po njenom Instagram profilu procenite sami...

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading