RONALDO BESAN POSLE PORAZA KAO U BEOGRADU! Portugalac URLAO na klupu (VIDEO)

Autor:

Sport

27.03.2024

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikad mu neuspeh ne padne lako.

RONALDO BESAN POSLE PORAZA KAO U BEOGRADU! Portugalac URLAO na klupu (VIDEO)

Foto: https://www.profimedia.rs/

Slovenija šokirala Portugaliju pobedom, Ronaldo besan napustio teren

Fudbalski svet je bio svedok iznenađenja kada je reprezentacija Slovenije savladala Portugaliju, a prva zvezda portugalskog tima, Kristijano Ronaldo, nije mogao da sakrije bes nakon poraza. Nakon završnog zvižduka sudije Irana Peljta na meču između dve nacionalne selekcije, Ronaldo je besno napustio teren, čak preteći četvrtom sudiji Dejanu Balažiću. Ova reakcija je samo jedna u nizu ispoljavanja njegove frustracije tokom meča, gde je često negodovao zbog sudijskih odluka i pokazao nemoć u igri.

 

 

Ronaldo i njegovo "divljanje" na Balkanu

Ovo nije prvi put da je Kristijano Ronaldo pokazao bes na terenu tokom mečeva na ovim prostorima. Nakon meča između Srbije i Portugalije, takođe je demonstrirao svoje nezadovoljstvo bacanjem kapitenske trake na travu. Njegova reakcija nakon neuspeha jasno pokazuje koliko emotivno reaguje na poraze.

Deašavanja na meču

Podsetimo, Slovenci su napravili pravo čudo, pošto su savladali Portugal sa 2:0. Krenuo je Portugal meč sa brojnim zvezdama, igrali su pored pomenutog Ronalda i Žoao Feliks, Žoao Kanselo, Ruben Neveš, ali posle prvih 45 minuta bez golova Slovenci su u drugom delu slomili rivala. Prvo je Adam Gnezda Čerin pogodio u 72. minutu na asistenciju Benjamina Šeška, da bi deset minuta pre kraja Timi Maks Elšnik pogodio na dodavanje Petra Stojanovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading