UOČI DOLASKA "ORLOVA"! Rusi objavili TUŽNU vest! Preminula LEGENDA, koju su svi obožavali!

Autor:

Sport

19.03.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski savez Rusije se odmah oglasio.

UOČI DOLASKA "ORLOVA"! Rusi objavili TUŽNU vest! Preminula LEGENDA, koju su svi obožavali!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije priprema se za dve provere, protiv selekcija Rusije i Kipra, pred učešće na Evropskom prvenstvu ovog leta.

Piksijeva četa odigraće u četvrtak 21. marta 18.00 u Moskvi prijateljski meč protiv "zbornaje komande", na VTB areni, stadionu Dinama iz Moskve.

Ali, ovaj meč imao je i jednu tužnu uvertiru, jer iz Rusije stižu tužne vesti, koje je podelio i Fudbalski savez te države.

 

 

Naime, u Rusiji je preminuo najpoznatiji fudbalski komentator iz ove zemlje, Vasilij Utkin, a zbog toga žale svi ljubitelji fudbala u Rusiji.

Fudbalski savez Rusije odao mu je počast i potvrdio tužne vesti na Instagramu.

Vasilij Utkin je preminuo. Čuveni komentator, bloger i novinar je imao 53 godine. Izražavamo saučešće Vasilijevoj porodici i prijateljima - stoji u saopštenju Fudbalskog saveza Rusije.

Kako se navodi, Utkinu je pozlilo i preminuo je zbog problema sa srcem. Utkin je hitno odveden na kardiološko odeljenje bolnice Pirogova u Moskvi, lekari su dijagnostifikovali vaskularnu insufijenciju. Utkin je brzo priključen na veštačko disanje, ali reanimacija je bila neefikasna. Kao uzrok smrti navedena je troboembolija plućne arterije.

Utkin je slavu stekao kao fudbalski komentator sredinom devedesetih. Radio je kao glavni urednik sportskih kanala NTV plus, Match TV i na Eurosportu. Imao je i Jutjub kanal koji je bio izuzetno popularan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading