DELIJE IZ BARA BRUTALNO NAPALE NAVIJAČE BUDUĆNOSTI! "Varvari" JEDVA izvukli živu GLAVU! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.03.2024

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarali su po automobilu čime su stigli.

DELIJE IZ BARA BRUTALNO NAPALE NAVIJAČE BUDUĆNOSTI! "Varvari" JEDVA izvukli živu GLAVU! (VIDEO)

Foto: Instagram/barnadlanu_

Brutalna tuča navijača u Baru nakon utakmice Mornara i Budućnosti

Posle nedavne utakmice između Mornara i Budućnosti iz Podgorice, grad Bar je postao poprište sukoba između navijača, ali ne ova dva kluba, već su događaji eskalirali i rezultirali povređivanjem nekoliko osoba usled tuče Delija i Varvara.

Delije i Varvari u sukobu

Kako su snimci koji kruže društvenim mrežama pokazali, sukob je izbio između navijača Crvene zvezde i navijača Budućnosti, poznatih kao Varvari. Ovi sukobi su izuzetno opasni i predstavljaju ozbiljan problem koji zahteva promptnu reakciju nadležnih organa.

 

 

Masovna tuča u centru grada

Jedan od snimaka prikazuje masovnu tuču u centru grada, gde se mladići sukobljavaju oko automobila. Uznemirujuće je videti kako su učesnici koristili stolice kao oružje, a čak je došlo i do ozbiljnijih fizičkih obračuna pored automobila.

Beg navijača Budućnosti

Na jednom od snimaka se vidi kako su navijači Budućnosti uspeli da pobegnu automobilom nakon što su ih navijači Zvezde napali različitim predmetima. Ovaj deo sukoba je posebno dramatičan, jer se čuje kako navijači ostajući pozivaju svoj klub uz povike "Zvezda, Zvezda".

Očekuje se da nadležne institucije preduzmu odlučne korake kako bi se suzbili ovakvi nemili događaji i osigurala sigurnost građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading