SUPERKOMPJUTER REKAO SVOJE: Evo ko osvaja Ligu šampiona!

Autor: M. M.

Sport

14.03.2024

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sutra posle podne i žreba biće određeni parovi.

SUPERKOMPJUTER REKAO SVOJE: Evo ko osvaja Ligu šampiona!

Foto: printscreen

U sredu uveče saznali smo četvrtfinaliste Lige šampiona, a sutra posle podne i žreba biće određeni parovi. 

Među osam najbolji u Ligi šampiona plasirali su se Real Madrid, Mančester siti, Arsenal, Borusija Dortmund, Atletiko Madrid, Bajern, Barselona i Pari Sen Žermen.

Između ostalih i "Opta" superkompjuter je odredilo koja ekipa od njih ima najveće šanse za osvojanje trofeja elitnog evropskog takmičenja.

Prema statističkim parametrima, superkompjuter je dao i procentualne prognoze, a po njemu je Mančester siti sa 32,30 odsto ubedljivo najveći favorit da na "Vembliju" ponovo podigne pehar UEFA Lige šampiona kao što je to učinio pre godinu dana u Istanbulu. 

Iza njih je Real Madrid s 16.87%, zatim slede Arsenal (13.09%), Pari Sen Žermen (11.80%), Bajern (10.75%), Borusija Dortmund (5.62%), Barselona (5.38%) te Atletiko Madrid koji ima najmanje izglede da dođe do ušatog pehara (4.19%).

Ove prognoze "Opte" morate da uzmete sa rezervom i samo možda kao podsednik ko je kako igrao do sada jer sutra na žrebu nema povlašćenih, tako je vrlo moguće da se već u četvrtfinalu sastanu recimo Mančester siti i Real Madrid, odnosno Pari Sen Žermen i Bajern. Nema sutra ograničenja, niti limita, tek posle žreba za četvrtfinale i provizornmo polufinale, može da se nagovesti i eventualno finale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading