ŠOK ZA PIKSIJA: Svilar NE ŽELI da brani za Srbiju! MENJA nacionalni tim!

Autor:

Sport

08.03.2024

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpuno neočekivana odluka.

ŠOK ZA PIKSIJA: Svilar NE ŽELI da brani za Srbiju! MENJA nacionalni tim!

Foto: www.profimedia.rs

Mile Svilar u budućnosti neće nositi dres fudbalske reprezentacije Srbije!

On je preko direktora Rome poručio čelnicima Fudbalskog saveza Srbije da ne želi da dođe na naredno okupljanje i da hoće da iskoristi FIFA pravila i promeni reprezentaciju.

Republika

Foto: Tanjug/AP, Starsport,

 

 

Selektor Orlova, Dragan Stojković Piksi nedavno je objavio spisak za prijateljske mečeve sa Rusijom u Moskvi 21. marta i četiri dana kasnije protiv Kipra u Larnaki, na kom se našao Svilar.

Ipak, 24-godišnji čuvar mreže je preko čelnike Rome obavestio ljude iz Saveza da neće doći na okupljanje, piše Informer.

- Za sada je u Savez stiglo samo usmeno obaveštenje. Pozvao je direktor Rome generalnog sekretara Jovana Šurbatovića i saopštio mu da igrač neće da dođe na ove pripreme i prijateljske mečeve.Objasnio je da je Svilar nezadovoljan i da želi da promeni reprezentaciju. Dugo je do okupljanja, ima još nedelju dana, pa se možda nešto i promeni, ali kako sad stvari stoje, on je završio sa Srbijom - objašnjava izvor blizak Informeru.

Ova vest nije preterano uznemirila čelnike FSS.

- Selektor Stojković je rekao da mu Svilar svakako ne bi sad branio, a verovatno ni u skorijoj budućnosti. Tu je Vanja kao prvi golman, Rajković je takođe odličan i na njega može da računa, a u budućnosti se pravi prostor i za Đorđa Petrovića iz Čelsija. Ako se bude pravilno razvijao, smeši mu se velika karijera - zaključuje izvor blizak Informeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading