MIJATOVIĆ ZAGRMEO KAO NIKAD! Ne RAZUMEM ovakvo PONAŠANJE!

Autor:

Sport

07.03.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Reala osudila incident brazilskog napadača.

MIJATOVIĆ ZAGRMEO KAO NIKAD! Ne RAZUMEM ovakvo PONAŠANJE!

Foto: Starsport

Fudbaleri Real Madrida uspeli su da se plasiraju u četvrtfinale Lige šampiona, iako nisu briljirali u revanš meču protiv Lajpciga.

Vinisijus Žunior bio je jedini strelac za domaćina u remiju od 1:1 (prvi meč 1:0), ali je njegovo ponašanje izazvalo dosta pažnje i kritika.

Brazilac je u jednom trenutku namerno odgurnuo kapitena gostiju Vilija Orbana, zbog čega je dobio "samo" žuti karton.

Vinisijusovo ponašanje izazvalo je negativne reakcije, a legendarni fudbaler "kraljevskog kluba" Predrag Mijatović nije oklevao da iznese svoje mišljenje.

Proslavljeni reprezentativac naše države je naglasio da ne razume takvo ponašanje i napomenuo da ovakav potez ukazuje na frustracije, odnosno, da Vinisijus mora da bude oprezniji, jer ne može sebi da dozvoli da ekipu ostavi na cedilu.

- Ne razumem ovakvo ponašanje, baš kad su svi mislili da se ovaj dečko smirio, on napravi ovakvu stvar. Ovo me je baš iznenadilo - rekao je Peđa Mijatović za As.

Bez dlake na jeziku pričao je legendarni fudbaler Partizana, Valensije i madridskog giganta:

- Moram da kažem još jednu stvar... Zamislite da je u prvoj utakmici gol koji je poništen Lajpcigu, poništen Realu... Svi bismo govorili da nas UEFA ne voli i da su svi protiv nas. Treba biti objektivan, ovaj Vinisijusov potez je posledica frustracija. Mora biti oprezniji jer ne može ostaviti ekipu sa 10 igrača - zaključio je Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading