NEPRAVIČNA EVROPO! Sudija koji je oštetio REAL, "UKRAO" JE GOL I ZVEZDI! Tada NIJE bilo JAVNE SRAMOTE?!

Autor:

Sport

03.03.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsećamo na situaciju iz 2021. godine.

NEPRAVIČNA EVROPO! Sudija koji je oštetio REAL, "UKRAO" JE GOL I ZVEZDI! Tada NIJE bilo JAVNE SRAMOTE?!

Foto: Starsport

Hesus Hil Manzano

Glavni arbitar na meču između Real Madrida i Valensije na Mestalji sinoć, Hesus Hil Manzano, uspeo je da na svoja nejaka ramena navuče gnev svih ljubitelja fudbala skandaloznim potezom na duelu ove dve ekipe. 

Većina ljubitelja "prelepe igre" nije toliko oduševljena "Los Blankosima", i činjenica je da se dve trećine sveta nadalo da će "slepi miševi" popiti krv "kraljevićima", i otkinuti zlatna vredne bodove, koji bi omogućili Đironi da se približi prvom mestu. 

Ipak, da fudbal ne priznaje nepoštenje, pokazalo se sinoć. Kada je Manzano poništio gol Realu zbog toga što je svirao kraj dok je lopta letela u mrežu, toliko nezadovoljstvo su iskazali što navijači, što igrači, a na kraju i svi posmatrači meča. Na društvenim mrežama se digao "lov na vešticu", i mnogi su zahtevali kazne.

 

 

Međutim, podsećamo ovom prilikom da Manzanu ovo nije prvi put. Svojevremeno je to uradio i aktuelnom šampionu Srbije, Crvenoj zvezdi. 

Klub iz Ljutice Bogdana je tada igrao revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv moćnog Milana. U prvom duelu, rezultat je bio 2:2 na Marakani. 

Zvezda je u meč na San Siru ušla silovito, i pored rano primljenog gola sa bele tačke, uspela je da izjednači preko Bena u 24. minutu. 

Pritiskali su crveno-beli čitav meč, tražili su pobedu, nadali se šansi, a onda je ona i došla. U smiraj drugog poluvremena, Zvezda je imala priliku da iz kornera ubaci loptu. Svakako da to nije siguran gol, ali setimo se šta je Milan Pavkov, igrač u srcu kaznenog protivnika, tada radio timovima svojom glavom, i jasno nam je kolika je šansa ovo bila.

Foto: Starsport

Milan Pavkov na susretu sa Milanom

Spremali su se igrači Zvezde da korner bude izveden, a onda je Manzano naprasno odsvirao kraj. Od još jednog skandiranja "skoči i daj gol glavom", ostalo je samo nezadovoljstvo prema UEFA. 

Ipak, tada skandala nije bilo, a Evropa je tihovala. U svakom slučaju, navijači kluba iz Ljutice Bogdana se makar sećaju, s obzirom da su Manzanu spevali i pesmu koja glasi:

- Sudija se u**ao, korner nije pustio, znao je i on da Pavkov daje gol, naša Zvezda igra ludilo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading