FUDBALER KOJI JE POKUŠAO DA SE UBIJE, PUŠTEN KUĆI! Isplivali novi DETALJI!

Autor:

Sport

29.02.2024

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo zbog raskida sa devojkom.

FUDBALER KOJI JE POKUŠAO DA SE UBIJE, PUŠTEN KUĆI! Isplivali novi DETALJI!

Foto: printscreen

Fudbaler Nice, Aleksis Beka Beka, koji je pretrpeo dramatičan pokušaj samoubistva, vratio se kući nakon tromesečnih terapija i oporavka.

U septembru prošle godine, on je pokušao da skoči sa mosta "Manjan", ali je srećom tragedija izbegnuta zahvaljujući brzoj intervenciji hitnih službi. Nakon ovog incidenta, fudbaler je hospitalizovan, a sada se čini da se stvari konačno kreću na bolje.

Nica nije raskinula ugovor sa Beka Bekom, što je gest koji pokazuje razumevanje i podršku kluba prema Aleksisu. Ljudi iz kluba su mu pružili vreme da se oporavi i razmisli o svojoj budućnosti u fudbalu, dok je porodica bila uz njega tokom celog procesa oporavka.

Foto: Tanjug /AP

Aleksis Beka Beka (desno) u dresu reprezentacije Francuske

Mladi fudbaler, koji igra na poziciji zadnjeg veznog, ima impresivnu biografiju, prošavši kroz mlađe selekcije reprezentacije Francuske i učestvujući na Olimpijskim igrama u Tokiju. Ipak, posle dramatičnog događaja, sada je na njemu da donese konačnu odluku o nastavku svoje fudbalske karijere.

Nakon dramatičnog pokušaja samoubistva, Beka Beka je prošao kroz terapije i boravio u bolnici. Podsetimo, krajem septembra prošle godine, javnost je bila šokirana kada je Aleksis pokušao da izvrši samoubistvo na mostu "Manjan", što je izazvalo dramatičnu intervenciju hitnih službi. Iako zvanični razlog ovog čina nije potvrđen, spekulisalo se da je u pitanju bio raskid sa devojkom.

Beka Beka je fudbalsku karijeru započeo u Kaenu, da bi potom prošao kroz B tim i stigao do seniorskog tima. Posle toga, pojačao je Lokomotivu iz Moskve pre nego što se vratio u Francusku i potpisao za Nicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading