SJAJNE VESTI ZA GROBARE: Vraća se ODBEGLI Severina!

Autor:

Sport

26.02.2024

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NIje poznato da li je bio na jahti, ali je povratak završena stvar..

SJAJNE VESTI ZA GROBARE: Vraća se ODBEGLI Severina!

Foto: Starsport

Ksander Severina i Igor Duljaj

Ksander Severina će ponovo zadužiti opremu Partizana i staviti se na raspolaganje treneru Igoru Duljaju.

Podsetimo, brzonogi krilni fudbaler napustio je svojevoljno tim, otputovao je iz Srbije, a razlog je bio finansijske prirode.

Navodno, sa Severinom je došlo do razmimoilaženja oko bonusa koji mu je sledovao po potpisu za Partizan. Ta naknada je iznosila 25.000 evra, plus provizija agenta od oko 50.000 evra. Prema različitim pisanjima, fudbaler je još početkom februara poslao pismo upozorenja, ali je ono po svoj prilici ignorisano, kao i telefonski pozivi Severininog menadžera. 

Trener Partizana Igor Duljaj i Severina su se prvi put čuli u petak, a do dogovora je došlo u toku današnjeg dana. Verovatno su dve strane postigle dogovor oko dinamike isplate duga, pa bi Severina mogao da konkuriše već za meč protiv Železničara.

Ovo će mnogo značiti treneru crno-belih, a upravo on je i najzaslužniji za povratak svog fudbalera u tim.

- Za neke stvari je dovoljan razgovor, mora da se priča sa igračima. Kad sam ih dočekivao na aerodromu se ovde pravio cirkus, ali morate igračima da poklonite pažnju. Ako postoji neki problem rešenje je razgovor. Mi smo se vratili sa Kipra 2. februara, a juče sam saznao da Kastiljo i dalje živi u SC Teleoptik. To je i naša neodgovornost. Mi moramo svi da budemo u službi ekipe, u službi Partizana. Svi mi živimo od tih igrača. Jutros sam pričao sa Severinom i mislim da će to sve biti okej. Uvek ću stati u zaštitu igrača, čak i kada pogreše, jer moramo svi da se ponašamo odgovorno - rekao je Igor Duljaj o Severini pre meča u Surdulici.

Republika

Foto: Starsport

Igor Duljaj

 

Partizan je preživeo "turbulenciju". Za razliku od Asana i Dijabatea koji su otišli bez pozdrava, Severina se vraća u svoje jato.

Crno-beli lete ka tituli, imaju prednost od jednog boda u odnosu na večitog rivala Crvenu zvezdu, ali sledeći potres mogao bi da bude koban.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading