VLADAN MILOJEVIĆ POSLAO PORUKU SVIM ZVEZDAŠIMA: "Dođi da navijamo najjače!"

Autor:

Sport

23.02.2024

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se Superliga Srbije.

VLADAN MILOJEVIĆ POSLAO PORUKU SVIM ZVEZDAŠIMA: "Dođi da navijamo najjače!"

Foto: star sport

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog igraju duel 22 runde Superlige Srbije 24. februara od 16.00 časova.

Crveno-beli su prvo objavili da će navijači koji su kupili ulaznice za meč protiv Čukaričkog dobiti besplatnu kartu za 172. večiti derbi, a potom i da su odlučili da obraduju najmlađe zvezdaše besplatnim ulazom na meč protiv "brđana". Kapije istočne tribine stadiona "Rajko Mitić" biće otvorene za svu decu do 14 godina starosti. Ova akcija važiće i za sve naredne mečeve domaćeg prvenstva, pružajući priliku mladim naraštajima da uživaju u fudbalskim utakmicama svog omiljenog kluba.

Zbog važnosti podrške na svakom meču u preostalom delu šampionata, poruku da dođu na stadion delijama je poslao i Vladan Milojević putem videa "Dođi da navijamo najjače".

Podsetimo, ovako je izgledalo pomenuto saopštenje crveno-belih.

- Crvena zvezda sa ponosom obaveštava mališane da će kapije na istočnoj strani stadiona "Rajko Mitić" biti otvorene za svu decu starosti do 14 godina na meču protiv Čukaričkog, koji je na programu u subotu, 24. februara od 16 časova. Naš klub nastavlja sa sjajnom akcijom i u 2024. godini, putem koje je svim dečacima i devojčicama do 14 godina omogućen besplatan ulaz na istočnu tribinu Marakane na mečevima domaćeg prvenstva. Podsećanja radi, neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Čukaričkog - piše na sajtu Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading