CIGLAMA RAZBIJENI PROZORI, KRVAVE GLAVE I PEŠKIRI! ŠOKANTNE scene u Brazilu! Navijači UNIŠTILI autobus i naneli žestoke povrede igračima! (VIDEO) (FOTO)

Autor:

Sport

22.02.2024

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasno je videti ovako nešto.

CIGLAMA RAZBIJENI PROZORI, KRVAVE GLAVE I PEŠKIRI! ŠOKANTNE scene u Brazilu! Navijači UNIŠTILI autobus i naneli žestoke povrede igračima! (VIDEO) (FOTO)

Foto: Instagram/marcelopaz

Napad huligana na autobus ekipe Fortaleza

Brazilski mediji nedavno su objavili snimak koji prikazuje posledice napada huligana koji se desio nakon utakmice između brazilskih timova Sport Recife i Fortaleza. Huligani su uništili autobus gostujuće ekipe i napali ga dok su fudbaleri bili unutra. "O Globo" je izvestio da je korišćen raznovrstan arsenal oružja, sa posebnim naglaskom na kamenje, cigle i ručne bombe. Najtežu povredu zadobio je argentinski levi bek Gonzalo Eskobar, koji je pogodjen kamenom u glavu. On je hospitalizovan, ali srećom njegovo stanje nije kritično. Predsednik kluba, Marcelo Paz, obratio se društvenim medijima izražavajući zabrinutost oko toga da li će se ovaj incident zadržati kao izolovan i zatražio je hitnu akciju od vlasti i fudbalskog saveza.

 

 

 


- Hoće li i ovo biti samo izolovani slučaj? Šta će vlast učiniti? Šta će učiniti fudbalskii savez? - objavio je na društvenim mrežama prvi čovek kluba.

 

Rastuća zabrinutost i javni protesti

Napad na autobus ekipe Fortaleza izazvao je široke zabrinutosti i javne proteste u vezi sa bezbednošću fudbalera, osoblja i navijača. Incident je postavio pitanja o merama bezbednosti tokom i nakon fudbalskih utakmica, kao i odgovornosti vlasti i fudbalskih tela u obezbeđivanju dobrobiti svih uključenih u sport. Bezbednost fudbalskih događaja postala je hitno pitanje koje zahteva hitnu pažnju i efikasna rešenja kako bi se sprečili takvi nasilni incidenti da se ponove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading