BAJERN SVE DALJE OD TITULE: Novi poraz Bavaraca u Bundesligi!

Autor: P. Z.

Sport

18.02.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Stojković Piksi uživo ispratio krah minhenskog velikana.

BAJERN SVE DALJE OD TITULE: Novi poraz Bavaraca u Bundesligi!

Foto: Tanjug/AP

Bohum - Bajern

Fudbaleri Bajerna iz Minhena doživeli su novi neuspeh ove sezone u Bundesligi, pošto su u 22. kolu u gostima poraženi od Bohuma rezultatom 3:2.

Bavarci su poveli u 14. minutu preko Džamala Musijale, ali nisu uspeli da održe tu prednost, pošto je domaći tim u završnici prvog poluvremena stigao do preokreta.

Prvo je u 38. minutu rezulat poravnao bivši fudbaler Partizana Takuma Asano, a u 44. je Bohum u vođstvo doveo Keven Šloterbek.

Dajot Upamekano je u 78. minutu skrivio penal i tom prilikom zaradio drugi žuti karton, a Kevin Šteger je iskoristio najstrožu kaznu i doneo Bohumu dva gola prednosti.

Napadač Bajerna Hari Kejn uspeo je da smanji zaostatak svog tima na 3:2 u 87. minutu, ali je to bilo sve što su gosti iz Minhena uspeli da učine u završnici.

Inače, ceo meč za Bohum odigrao je reprezentativac Srbije Erhan Mašović, dok sa druge strane Aleksandar Pavlović nije bio u protokolu, iako je na Rurstadion stigao selektor "orlova" Dragan Stojković Piksi kako bi ga uživo gledao.

Ovim porazom, Bajern je dodatno umanjio već ne tako velike šanse da odbrani titulu, pošto sada 12 kola pre kraja prvenstva ima čak osam bodova manje od Bajer Leverkuzena, koji vođen fenomenalnim Ćabijem Alonsom sa klupe grabi ka prvom šampionskom peharu u istoriji kluba.

Standings provided by Sofascore

Da li se ovim porazom završila era Tomasa Tuhela u Bajernu, ostaje nam da vidimo u narednom periodu, ali velike su šanse da to bude slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading