PARTIZANOV KOREJAC ODUŠEVLJEN POSLE GOLA: U Beogradu sam kao u svojoj KUĆI!

Autor:

Sport

18.02.2024

11:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe reči novog pojačanja crno-belih.

PARTIZANOV KOREJAC ODUŠEVLJEN POSLE GOLA: U Beogradu sam kao u svojoj KUĆI!

Foto: printscreen/x.com

Fudbaleri Partizana savladali su IMT u uzbudljivom okršaju na stadionu u Humskoj rezultatom 5:2. Upečatljivo je bilo to što su većinu golova postigla nova pojačanja crno-belih, tj. Bojan Kovačević, Denil Kastiljo i Jung Džung Goh. 

Partizanovom Korejcu je bilo dovoljno nekih pola sata da obraduje grobare i nagovesti uspešan mandat pod komandom Igora Duljaja, a malo je reći da je bio oduševljen Beogradom, klubom i navijačima.

- Nismo znali kako će utakmica da se odvija, ali smo svi bili spremni da damo maksimum. Dobro smo se pripremili i zaista sam presrećan što sam na debiju postigao prvi gol. Rekao bih da je to dobar znak - rekao je Goh i dodao:

Foto: FK Partizan

Jung Džung Goh

- Na prvoj utakmici koju smo igrali mogao sam da osetim energiju navijača i posebno mi je drago što su nas bodrili na našem stadionu. Sam stadion za mene je impresivan i zaista ću se truditi da svaki put pružim najbolje od sebe i obradujem ih - rekao je Korejac.

Goh je takođe naglasio da se u Beogradu oseća kao u svom domu, iako je imao malo vremena da iskusi čari grada. 

- Neverovatno, ali u Beogradu se osećam kao kod kuće. Mnogo toga ima da se vidi, nažalost nemam još mnogo vremena, ali ono što me fascinira je koliko su svi ljubazni. Baš mi se dopada ovde i samo mogu reći da je prelep grad - ističe napadač.

Za kraj, rekao je kako je oduševljen što je zatekao svoje sunarodnike. 

- Srce mi je bilo puno kada sam video korejsku zastavu tokom utakmice. Moji sunarodnici su me sačekali posle meča i doneli mi kopačke na poklon. Podrša ljudi iz moje zemlje mi je neverovatno značila - dovršio je Partizanov kapitalac. 

Crno-beli su pobedom protiv IMT zadržali prvu poziciju na tabeli Superlige Srbije sa 53 poena, bodom više od večitog rivala Crvene zvezde. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading