GOL ALEKSANDRA DRAGOVIĆA! Zvezda VODI u Novom Pazaru! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.02.2024

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro su otvorili crveno-beli.

GOL ALEKSANDRA DRAGOVIĆA! Zvezda VODI u Novom Pazaru! (VIDEO)

Foto: Starsport

Aleksandar Dragović

Fudbaleri Crvene zvezde vode na gostovanju Novom Pazaru u okviru 21. kola Superlige Srbije rezultatom 1:0. 

Gol za klub iz Ljutice Bogdana, postigao je Aleksandar Dragović u devetom minut, iskoristvši snalažljivo dobar centaršut Geliora Kange. 

Tamnoputi igrač iz Gane je loptu posle prekršaja namestio na nekih tridesetak metara od gola, i ubacio ju je u srce kaznenog prostora izrazito nisko. Najbolje se snašao Aleksandar Dragović, koji je glavu spustio skoro do zemlje, ne bi li uhvatio ovo nabacivanje. Na kraju je lopta završila u donjem desnom uglu golmana Nikole Mirkovića. 

 

 

Crveno- beli u Sandžaku nastavljaju poteru za večitim rivalom Partizanom, trenutno vodećim timom Superlige Srbije, za kojim kaskaju svega jednim bodom. Klub iz Ljutice Bogdana je drugoplasiran sa sa 49 poena, a Novopazarci su u borbi za Evropu, i vrebaju kvalifikacije sa visokog petog mesta osvojenog sa 30 bodova. Ukoliko crveno-beli odnesu pobedu, prestićiće Partizan, makar dok klub iz Humske ne dovrši svoju utakmicu protiv IMT na JNA koja počinje od 16. časova. 

Podsetimo, ovo je prvo gostovanje kluba sa Marakane od kada se u klub vratio Vladan Milojević. Najuspešniji Zvezdin trener u modernoj istoriji je već odneo prvu pobedu po povratku u srpski fudbal. Trijumf je ostvario na otvaranju prolećnog dela sezone, protiv Voždovca, na Stadionu "Rajko Mitić" rezultatom 2:1. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading