MURINJO ŠOKIRAO FUDBALSKI SVET: Posebni ODBIO posao SNOVA!

Autor:

Sport

15.02.2024

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrio je nepoznate detalje..

MURINJO ŠOKIRAO FUDBALSKI SVET: Posebni ODBIO posao SNOVA!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Temperamentni Žoze Murinjo, čuveni portugalski fudbalski trener, nedavno je otkrio senzacionalnu vest u jednom podkastu. Naime, on je odbio ponudu da bude selektor Engleske, iznoseći zanimljive detalje o svojim razmišljanjima i odlukama.


U razgovoru sa Riom Ferdinandom, Murinjo je otkrio da je imao priliku da postane trener engleske reprezentacije.

Na pitanje ko je bolji, Frenk Lampard ili Stiven Džerard, Murinjo je neočekivano odgovorio da je mogao biti njihov trener, kao i trener Ferdinanda.

Ovo iznenađujuće otkriće baca novo svetlo na Murinjovu karijeru i donosi intrigantne spekulacije o tome kako bi se stvari odvijale da je prihvatio ovu ponudu.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

 


Pored odbijanja ponude za selektora Engleske, Murinjo je takođe otkrio da je prošle godine odbio ponudu da bude selektor svoje matične zemlje Portugala.

Izneo je detalje o razočaranju nakon što je dobio otkaz na poslednja četiri radna mesta, ističući da je dao sve od sebe za klubove, čak i odbijajući sjajne radne prilike poput one iz Saudijske Arabije.


Iako je Murinjo dobio otkaz na poslednja četiri radna mesta, on i dalje privlači pažnju velikih klubova.

Spekuliše se da bi mogao preuzeti Bajern Minhen ili čak Čelsi, što bi mu bio treći mandat u ovom klubu. Njegova neustrašivost i sposobnost da privuče pažnju kroz svoje izjave i odluke čine ga i dalje zanimljivim likom na fudbalskoj sceni.



Žoze Murinjo i dalje ostaje intrigantan lik u svetu fudbala, sa svojim odbijanjem ponuda za selektora Engleske kao poslednjim senzacionalnim otkrićem. Njegova karijera i dalje izaziva interesovanje javnosti, a njegove buduće odluke biće praćene sa velikom pažnjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading