DAN PRED JAVOR STIGLE LOŠE VESTI! Napdač Partizana bi IZGLEDA MOGAO U TURSKU! Transfer "BOMBA" u smiraj prelaznog roka?

Autor:

Sport

09.02.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transfer "bomba" u smiraj prelaznog roka.

DAN PRED JAVOR STIGLE LOŠE VESTI! Napdač Partizana bi IZGLEDA MOGAO U TURSKU! Transfer "BOMBA" u smiraj prelaznog roka?

Foto: Starsport

Fudbaler Partizana, Nemanja Nikolić, mogao bi da se preseli u Tursku ukoliko prihvati ponudu trećeplasiranog tima druge tamošnje lige, Kodžaelispora.

Prema informacijama pouzdane insajderske stranice navijača Partizana , turski klub je uputio zvaničnu ponudu za ovog napadača crno-belih, uz izuzetno jak finansijski ugovor. Prelazni rok u Turskoj se završava večeras, pa bi odluka o eventualnom transferu trebalo da bude doneta u narednim časovima.

Foto: Starsport

Nemanja Nikolić


Tokom jesenjeg dela sezone u Superligi, Nemanja Nikolić je za Partizan odigrao 17 utakmica, postigao tri gola i zabeležio četiri asistencije. Ovi statistički podaci jasno ukazuju na značajan uticaj koji je Nikolić imao na igru crno-belih, kao i na svoj doprinos timskim rezultatima.

Nemanja Nikolić se vratio u redove Partizana 2018. godine, gde je proveo dve sezone pre nego što je stigla ponuda iz Turske. Za to vreme, na 29 odigranih mečeva, uspeo je da postigne sedam golova, a poznato je da pored velikog učinka na terenu, ima još veći u svlačionici.

Ostaje da se vidi da li će Nemanja Nikolić prihvatiti ponudu turskog Kodžaelispora i nastaviti svoju karijeru u Turskoj, ili će ostati veran Partizanu i nastaviti da brani boje ovog kluba u domaćem prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading