DŽAJIĆ POKLONIO DRES ČEFERINU PRED ŽREB: Figo pomogao pri potpisu!

Autor:

Sport

08.02.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na programu je žreb Lige nacija u Parizu.

DŽAJIĆ POKLONIO DRES ČEFERINU PRED ŽREB: Figo pomogao pri potpisu!

Foto: FSS

Srdačan susret predsednika FSS-a i prvog čoveka UEFA

Uoči ceremonije žreba za Ligu nacija, u holu dvorane u Parizu, došlo je do susreta predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Dragana Džajića, sa Aleksanderom Čeferinom, prvim čovekom UEFA. Džajić je tom prilikom poklonio dres "orlova" sa brojem 11, koji je simbolizovao najboljeg fudbalera Srbije u 20. veku.

Veliki broj selektora i legendi fudbala na jednom mestu

Holu dvorane prisustvovao je veliki broj selektora svih 54 učesnika Lige nacija, dok je bilo prisutno i nekoliko bivših velikih igrača, istinskih legendi fudbala. Među njima se isticao Portugalac Luis Figo, koji je pomogao Draganu Džajiću prilikom potpisivanja dresa za predsednika Čeferina.

Republika

Foto: FSS

Potpisivanje dresa

- Neposredno pred početak ceremonije u Parizu, u holu dvorane gde se održava žreb za Ligu nacija, došlo je do srdačnog susreta predsednika Dragana Džajića sa prvim čovekom UEFA Aleksanderom Čeferinom. Tom prilikom predsednik Fudbalskog saveza Srbije poklonio je dres Orlova sa brojem (11) koji je proslavio i najboljeg fudbalera Srbije u 20. veku. Na jednom mestu bio je prisutan veliki broj selektora, svih 54 učesnika Lige nacija (Rusija je zbog sukoba u Ukrajini suspendovana) i bivših velikih igrača, istinskih legendi, a jedna od njih, Portugalac Luiš Figo pomogao je Draganu Džajiću pri potpisu dresa za predsednika Čeferina - piše u poruci FSS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading