HAOS U NEMAČKOJ! Navijači bacali TENISKE loptice na teren, EVO i zašto! Meč PREKINUT, pa nastavljen! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.02.2024

22:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene stižu iz Berlina, gde su se sastali Herta i HSV.

HAOS U NEMAČKOJ! Navijači bacali TENISKE loptice na teren, EVO i zašto! Meč PREKINUT, pa nastavljen! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Veliki derbi Druge lige Nemačke između Herthe i HSV bio je prekinut na nekih 30 minuta, jer su navijači teren Olimpijskog stadiona u Berlinu zasuli teniskim lopticama.

Bacali su navijači loptice na teren dobrih 20 minuta i nisu dozvolili da se meč igra, pa je sudija povukao fudbalere obe ekipe s terena, kod rezultatu 0:0 u 65. minutu.

- Nova godina, ali problemi ostaju. Nikada nećemo potpisati tvoju ideju o fudbalu - pisalo je na transparentu navijača Herthe.

Oni su tako izrazili protest protiv krovne Fudbalskog saveza Nemačke (DFB), koja je najavila novi plan o privatizaciji klubova, što je u ovoj državi naišlo na oštre osude.

 

 

U jednom trenutku situacija se smirila, Šlager je dao znak da se izvede korner, ali su navijači tada ponovo nastavili sa ubacivajem loptica. Čak je u jednom trenutku trener Herte Dardai prišao tribini i porazgovarao sa najvatrenijim pristalicama tima iz Berlina, ali jednostavno – nije vredelo!

Utakmica je nastavljena nakon pola sata pauze, a reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Tabaković dao je gol za Hertu. Prethodno je Muhajm u 57. minutu doneo vođstvo HSV, da bi samo pet minuta kasnije usledilo izjednačenje.

Na tabeli Cvajte, Berlinci zauzimaju 10. mesto sa 26 bodova i nalaze se u mirnoj luci, dok je tim iz Hamburga na visokom 4. pozciju sa 34 boda i ima dva manje od mesta koje vodi direktno u Bundesligu. Vodi Sent Pauli sa 42, Holštajl Kil ima 36, a Grojter Firt 35 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading