REPUBLIKA.RS VAS VODI NA PROJEKCIJU FILMA „DULE SAVIĆ, A U LONDONU MUK“!

Autor:

Sport

02.02.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Životna priča o legendarnom golgeteru Crvene zvezde.

REPUBLIKA.RS VAS VODI NA PROJEKCIJU FILMA „DULE SAVIĆ, A U LONDONU MUK“!

Foto: Republika/Vladimir Lukić

U subotu, 3. februara, u 20.15 časova bioskop Cineplexx TC Ušće biće prikazan film „Dule Savić, a u Londonu muk“, priča o jednom velikom fudbaleru, njegovim sportskim i profesionalnim dostignućima.

Najbržim čitaocima, koji na mail poklanjamo@republika.rs pošalju svoje podatke (ime, prezime i br telefona) poklanjamo pet puta po dve karte.

Preko 40.000 ljudi koji su došli na stadion „Hajberi” imalo je priliku da vidi neustrašivu Crvenu zvezdu i isprati je zasluženim aplauzom. Generaciju koja je napravila ogroman korak ka prvom finalu nekog evropskog takmičenja predvodio je trener Branko Stanković, čuveni „ambasador“.

Ovo je priča o jednom velikom fudbaleru, koja se ne bavi nacijom ni verom, već samo sportom i njegovim profesionalnim dostignućima i sigurno će zainteresovati publiku u čitavoj nekadašnjoj Jugoslaviji čiji je i sam sportista bio gde su svi skandirali njegovo ime Duuuule Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading