UDARIO GROM IZ VEDRA NEBA U HUMSKOJ: Partizan dobio neočekivano POJAČANJE! Brzonogi ofanzivac se već priključio ekipi na pripremama!

Autor: P. Z.

Sport

29.01.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već se stavio na raspolaganje Igoru Duljaju.

UDARIO GROM IZ VEDRA NEBA U HUMSKOJ: Partizan dobio neočekivano POJAČANJE! Brzonogi ofanzivac se već priključio ekipi na pripremama!

Foto: Starsport

Koreografija grobara na Ligi šampiona

Holandski fudbaler Kvinsi Menig nije uspeo da zaključi transfer u tursku Konjuspor, pa se umesto promocije u novom klubu vratio u Partizan.

Menig je u nedelju uveče stigao na Kipar, gde se već priključio saigračima na pripremama za prolećni deo sezone.

Holanđanin će se tako staviti na raspolaganje šefu stručnog štaba Igoru Duljaju, koji je neplanirano dobio veliko pojačanje u borbi za titulu koja na proleće čeka crno-bele.

Republika

Foto: Starsport

Kvinsi Menig

Menig je jesenas odigrao 21 utakmicu u svim takmičenjima za "parni valjak", što jasno pokazuje koliko poverenje ima kod Duljaja. Ipak, na u narednim mesecima će mu biti znatno teže da se izbori za minutažu, pošto je u Partizan stigao Korejac Jung-Džun Goh, za kog je klub iz Humske platio obeštećenje u visini od 1.200.000 evra.

Naravno, postoji i dalje šansa da će Menig promeniti sredinu do kraja zimskog prelaznog roka, ali za sada nema konkretnih ponuda za brzonogog ofanzivca.

Podsetimo, Menig je u Partizan stigao pre dve i po godine i od tada je u crno-belom dresu odigrao 108 utakmica, na kojima je postigao 22 gola, a zabeležio je i isto toliko asistencija.

Kvinsi Menig (28) je prve fudbalske korake načinio u lokalnoj Zeburgiji, pre nego što je prešao u mlađe kategorije velikog Ajaksa. U prvom timu "kopljanika" je uspeo da sakupi pet nastupa, a igrao je još za Cvole, B tim Nanta, Oldam Atletik i Tvente, pre nego što je stigao u Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading