SVE SE PUŠI: Ljubimac grobara OPLEO po Partizanu!

Autor: P. Z.

Sport

28.01.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, jedan čovek mu vraća nadu da bi sve moglo da bude kako treba.

SVE SE PUŠI: Ljubimac grobara OPLEO po Partizanu!

Foto: FK Partizan

Bivši fudbaler Partizana i nekadašnji reprezentativac Srbije Radosav Petrović govorio je o situaciji u klubu iz Humske, koja prethodnih godina nije baš sjajna.

Rezultati Partizana poslednjih godina su problematični, ali mene brinu neke druge stvari koje se odnose na organizaciju kluba i finansijsku situaciju. Sve češće i glasnije se govori o krizi u tom segmentu rada. Klub nema predsednika, pa ga ponovo ima i imam utisak da nikome nije jasno šta se tu zapravo dešava - rekao je popularni Raća za "Arenasport" televiziju.

Republika

Foto: Starsport

Radosav Petrović u dresu Partizana

Nastavio je Petrović u dahu.

- Nije mi jasan ni način funkcionisanja kluba. Mi imamo Upravni odbor koji bira članove Skupštine, a onda ta ista Skupštona bira Upravni odbor i sve je to konfuzno. Partizanovi navijači i sportska javnost ne znaju ni koliki je dug kluba. Određeni ljudi iz uprave kad su preuzeli klub su govorili o tom dugu, a on je sada višestruko uvećan i ako sam dobro shvatio, on samo raste. Ukoliko se ovako nastavi taj problem će biti nerešiv.

Ipak, jedan čovek mu vraća nadu da bi sve moglo da bude kako treba.

- Imao je Partizan i duži period bez osvojene titule, doduše u mnogo većoj zemlji i kvalitetnijoj ligi, ali je sve to preživeo, pa će preživeti i ovo. Optimizam mi uliva energija koju je u košarkaški klub doneo Željko Obradović, a ona se, bez obzira na bojkot najvatrenijih pristalica kada su domaće utakmice u pitanju, preliva i na tribine fudbalskih mečeva i nadam se da će Obradovič još dugo ostati u Partizanu - poručio je Petrović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading