"OVO NISMO IMALI SA BAHAROM! LJUBAV"! Navijači Zvezde oduševljeni fotkom sa Kipra! Više od trenera i prijatelja!

Autor: M. M.

Sport

23.01.2024

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra atmosfra u taboru crveno-belih.

"OVO NISMO IMALI SA BAHAROM! LJUBAV"! Navijači Zvezde oduševljeni fotkom sa Kipra! Više od trenera i prijatelja!

Foto: FK Crvena zvezda

Milojević i Kanga

Fudbaleri Crvene zvezde borave na Kipru gde obavljaju zimske pripreme pred start prolećnog dela sezone.

Crveno-beli zaostaju za Partizanom dva boda na tabeli Superlige i ceh je platio izraelski trener Barak Bahar. Njega je zamenio, odnosno vratio se Vladan Milojević, koji je u prethodnom mandatu na Marakani beležio sjajne rezultate.

Jedan od njegovih vojnika tada je bio i Gelor Kanga, takođe miljenik zvezdaške javnosti. Zajednička fotografija njih dvojice tokom jednog treninga oduševila je mnoge. Korisnici društvenih mreža imali su samo pozitivne reakcije.

- "Ovo je ono sto nismo imali sa Baharom. Ovo je ono gde će svaki igrač dati svoj maksimum, ovo je ono kad je trener i više od trenera i prijatelja, ovo je ono sto se zove LJUBAV", napisao je jedan korisnik, dok se drugi nadovezao:" Ovo je nama trebalo".

Pominjali su i Milojevićevog prethodnika Bahara.

- "Bahar bi poslao pomocnika da ga zagrli", napisao je navijač Zvezde, a drugi nastavio: "Hvala dragom Bogu kad se nas Milojević vratio u Zvezdu".

Milojević je posle odlaska iz Zvezde nastavio da gradi trenersku karijeru van granica Srbije, ali nigde nije bio uspešan kao u Zvezdi. U saudijskom Al Ahliju dobio je otkaz nakon godinu dana, u atinskom AEK-u zadržao se tri meseca, da bi se novi pokušaj na Arabijskom poluostrvu na klupi Al Etifaka završio posle pola godine sa otkazom usred sezone. Bio je na Kipru, u Apoelu, gde je stabilizovao klub, ali je u Apolonu iz Limasola dobio otkaz posle četiri meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading