ŽENA GA ISTERALA IZ KUĆE JER JE NAPRAVIO DETE NJENOJ NAJBOLJOJ DRUGARICI! Kajl Voker NE PRESTAJE sa "nestašlucima" VAN TERENA!

Autor:

Sport

23.01.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve manje je u centru pažnje zbog partija koje pruža.

ŽENA GA ISTERALA IZ KUĆE JER JE NAPRAVIO DETE NJENOJ NAJBOLJOJ DRUGARICI! Kajl Voker NE PRESTAJE sa "nestašlucima" VAN TERENA!

Foto: Printcsreen/ Newyork post

Kajl Voker ne prestaje da šokira detaljima iz ljubavnog života! Kapiten Mančester sitija je nedavno bio u centru pažnje jer je morao da se iseli iz vile vredne 3.000.000 evra pošto je njegova supruga Ani Kilner podnela zahtev za razvod braka usled neverstva. 

Tada je otkriveno da je razlog za razvod njegova paralelna veza sa manekenkom Lorin Gudman sa kojom je dobio čak dvoje dece. Sa suprugom Ani Kilman već ima troje, a sada se otkrilo da je pored ovih pet želeo i šesto dete - sa trećom ženom!  

Engleski tabloid "San" otkrio je da je Kajl Voker od 2019. do septembra 2021. godine bio u vezi i sa još uvek neimenovanom manekenkom.

Republika

Foto: Printcsreen/ Newyork post

Eni Kilner

Naime, po najnovijim informacijama koje stižu sa "ostrva", desni bek Sitija je sreo devojku u baru i navodno mu je premalo bilo da ima i ženu i ljubavnicu. 

Zapravo se Lorin Gudman i Eni Kilner odlično poznaju i Kajlova supruga je jednom prilikom istakla da su one bile najbolje prijateljice i da je zbog prevara još teže pala.

- Kada mi je rekao da je napravio dete mojoj najboljoj drugarici, srce mi je puklo. Ne mogu da verujem da je rizikovao da ostane bez porodice zbog toga. Svet mi se srušio u tom trenutku. Lorin mi je bila sjajna prijateljica. Stalno se raspitivala kako smo jer je znala da imamo krizu u braku nakon onog što se desilo sa Lorom. Rekla mi je da mogu da joj poverim sve. Tada sam planirala da ga ostavim, ali prosto nisam mogla. Rekao mi je: 'Slušaj, moram da ti kažem nešto. Jedna devojka je trudna, a dete je moje'. Od tada se više nije ni vraćao kući. Bez objašnjenja se preselio u drugi stan u centru, prisetila se Ani jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading