NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE?! Rasprodaja se NASTAVLJA! Fudbaler Partizana PONUĐEN ovom klubu!

Autor:

Sport

19.01.2024

16:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-bele već napustili Mihailo Ilić, Kristijan Belić i Kvinsi Menig.

NOVI ODLAZAK IZ HUMSKE?! Rasprodaja se NASTAVLJA! Fudbaler Partizana PONUĐEN ovom klubu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Nastavlja se rasprodaja u Humskoj! Odlasci su aktuelna tema u Partizanu, čiji se kadar polako osipa.

Pošto su osvojili jesenje počasti, crno-beli su rešili da unovče dobre rezultate, pa su među prvima prodati Mihailo Ilić u italijansku Bolonju za 4.500.000 evra, kao i Kristijan Belić holandskom AZ Alkmaru za četiri miliona evropskih novčanica.

Tokom jučerašnjeg dana je Kvinsi Menig dogovorio saradnju sa turskom Konjom, a "parnom valjku" će pripasti 400.000 evra, dok poslednji na izlaznim vratima - Siniša Saničanin!

Republika

Foto: Starsport

Siniša Saničanin se nalazi pred odlaskom iz Partizana

U Humskoj žele da se rastosiljaju fudbalera koji predstavljaju teret njihovom budžetu, a nisu značajnije doprineli u jesenjim rezultatima, a reprezentativac BiH ima takav status.

Kako prenosi "Informer", klubu je stalo da ga proda i rukovodstvo ga je ponudilo Konjispor. Dedanzivac crno-belih je sa ekipom na kiparskim pripremama, ali trener Igor Duljaj ne vidi ga u kombinaciji za startnog štopera. Zato u Partizanu čine sve da ga prodaju, ali i činjenice da njegova plata u Humskoj iznosi 300.000 evra.

Podsetimo, Saničanin na leto postaje slobodan u izboru nove sredine, pa u taboru jesenjeg prvaka Superlige Srbije žele da iskoriste "poslednji voz" da zarade njegovom prodajom. 

Nije tajna da bi ga Partizan pustio i za džabe da ode, uz kompromis u dogovoru, jer u tom slučaju ne bi morao da mu plaća "penale".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading