BIO JE MILJENIK GROBARA, A SADA PONOVO OBLAČI CRNO-BELI DRES? Takuma Asano na ceni u JANUARU!

Autor:

Sport

14.01.2024

18:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Japanski reprezentativac mogao bi da dobije transfer karijere.

BIO JE MILJENIK GROBARA, A SADA PONOVO OBLAČI CRNO-BELI DRES? Takuma Asano na ceni u JANUARU!

Foto: Starsport

Takuma Asano

Takuma Asano ostavio je veliki trag u Humskoj 1. Brzonogi krilni napadač je napustio Partizan 2021. godine kako bi se priključio Bohumu, a posle odličnih partija, mogao bi da ostvari transfer koji bi mu promenio karijeru. 

Naime, prema pisanjima nemačkog "Bilda", Borusija iz Mehengladbaha zainteresovana je za usluge nekadašnjeg igrača Arsenala. 

Republika

Foto: Starsport

Takuma Asano

Za sada je sve na nivou glasina, i zvanične ponude još nema na stolu, ali sudeći prema igrama koje pruža, teško da će drugi deo sezone Asano dočekati u borbi za opstanak. 

Japanac je za sada nastupio za Bohum 68 puta i postigao je 11 pogodaka. Ipak, samo ove sezone je uspeo da se upiše u strelce pet puta, i da pri tome jednom asistira. 

 

 

U svojoj karijeri je pored Partizana i nemačkih "plavaca" oblačio dres Arsenala, za koji nije nastupio nijednom, Hanovera i Štutgarta. Za japanski nacionalni tim je istrčao na teren 48 puta, i uspeo da postigne 9 pogodaka. 

Njegov sadašnji tim se nalazi 14 poziciji u Bundesligi i predstoji mu nova borba za ostajanje elitnom rangu nemačkog fudbala. Asano trenutno nije u poziciji da pomogne svojoj ekipi, s obzirom da nastupa za Japan na Azijskom kupu nacija. Bivši igrač Partizana nije ulazio u igru na prvom meču D grupe protiv Vijetnama, a njegovi saigrači su uspeli da odnesu pobedu uzbudljivim rezultatom 4:2. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading