HAOSI U ENGLESKOJ! Prekinuta utakmica, pristalice NEZADOVOLJNE! Pozivaju na LINČ VLASNIKA!

Autor:

Sport

13.01.2024

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problematične scene na tribinama posrnulog velikana.

HAOSI U ENGLESKOJ! Prekinuta utakmica, pristalice NEZADOVOLJNE! Pozivaju na LINČ VLASNIKA!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska utakmica engleske Lige 1 između Redinga i Port Vejla prekinuta je u 20. minutu nakon upada navijača Redinga na teren.

Pristalice Redinga ušle su na teren u još jednom u nizu od protesta protiv vlasnika Daija Jongea.

- U potpunosti smo svesni u razumemo frustracije navijača. Ali, moramo da upozorimo da ulazak na teren i ubacivanje predmeta na teren dovode do opasnosti da meč bude prekinut i da može da dovede i do sankcija lične prirode - poručili su iz kluba.

 

 

Podsetimo, u junu 2023. godine, Reding je osuđen za kršenje pravila koja propisuje EFL, zato što nisu plaćali svoje igrače na vreme i u celosti od novembra 2022. do aprila 2023. godine. S obzirom na to, započeli su novu sezonu sa oduzetim poenima. 

Posle skandalozne kazne, navijači su pokrenuli akciju za "isterivanje đavola" u liku trenutnog vlasnika pod sloganom "Prodaj pre nego što umremo". Time su stavili gazdu Daija Jongea u ćošak, ali se rukovodilac nije dao. 

U junu su stigle kazne i papiri zbog neplaćenog poreza, a u julu su im zabranjeni transferi i to drugi put za dve godine. Tada je Dai Jonge najavio da potražuje nove investitore za klub kako bi povratio stabilnost, ali od toga se skoro ništa nije izrodilo.

Reding se trenutno nalazi u zoni ispadanje u trećem po snazi rangu engleskog fudbala i pravo je čudo kako nisu zakucani za dno tabela. Sa 23 poena predstoji im grčevita borba za opstanak, a navijači su pokazali da neće trpeti mirno sramoćenje imena kluba "kraljevske porodice". 

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading