POVRATAK NA MARAKANU: Vladan Milojević PRESEKAO! Vraća se njegov ČOVEK OD POVERENJA!

Autor: M. M.

Sport

12.01.2024

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde doneo odluku.

POVRATAK NA MARAKANU: Vladan Milojević PRESEKAO! Vraća se njegov ČOVEK OD POVERENJA!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Vladan Milojević

Srpski fudbalski trener Vladan Milojević se vratio na klupu Crvene zvezde, a kako stoje stvari neće biti jedini povratnik

Poznato je da će novi pomoćnik u Milojevom stručnom štabu biti nekadašnji prvotimac i kapiten crveno-belih, Nikola Mikić, ali neće on biti jedino pojačanje u ovom sektoru.

Pomoćnik u stručnom štabu biće i Zoran Rendulić, takođe nekadašnji prvotimac i štoper, odnosno bivši trener omladinaca kluba s najvećeg srpskog stadiona. Rendulić je, inače, od početka sezone radio individualno, sa fudbalerima na koje nije računao Barak Bahar, a prethodno je imao i epizodu na klupi juniorske selekcije Crvene zvezde koju je predvodio i u Ligi šampiona. 

Foto: FK Crvena zvezda

Rendulić

Imaće drugačiji stručni štab Vladan Milojević u odnosu na prvi trenerski mandat u Crvenoj zvezdi. Ulogu prvog saradnika imaće Nebojša Milošević, nekadašnji pomoćnik Dejana Stankovića i Slaviše Stojanovića, koji je prethodne dve godine popularnom Miloju bio desna ruka i na Kipru.

- Moji saradnici su vrlo posvećeni poslu i veliki zvezdaši. Siguran sam da poznajete Nebojšu Miloševića. Bio je ovde i ranije. Za fizičku spremu biće zadužen Ivan Vučetić, a analitičar je Bojan Ofenbaher... Vrlo su posvećeni, mnogo mi pomažu - rekao je Vladan Milojević na povratničkoj promociji u Ljutice Bogdana.

Uloga trenera golmana verovatno će biti poverena Dušanu Gašiću, koji je do sada pomagao Gaju Vizingeru. Nije poznato da li će u štabu ostati Vujadin Savić, kao i njegov prezimenjak Boris.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading