NAGRADA ZA SRPSKOG SINA IZ NEMAČKE: Jan Karlo Simić dobija četvorogodišnji UGOVOR U MILANU!

Autor: M. M.

Sport

03.01.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi štoper skrenuo pažnju na sebe.

NAGRADA ZA SRPSKOG SINA IZ NEMAČKE: Jan Karlo Simić dobija četvorogodišnji UGOVOR U MILANU!

Foto: www.profimedia.rs

Jan Karlo Simić (18) nova je zvezda slavnog Milana. Mladi srpski fudbaler rođen u Nemačkoj nedavno je na debiju za slavni klub postigao prvenac, a koliko mu veruju na San Siru govori činjenica da mu trener Pioli daje šansu i nakon toga.

Mladi štoper, inače, igrao je za kadetsku reprezentaciju Srbije, ali još uvek nije upisao nastup u mladoj i seniorskoj selekciji, što ga čini plenom za pojedine zemlje jer ne postoji prepreka kod UEFA i FIFA za njegov angažman. Ukoliko, naravno, ima karakter i za razliku od drugih sačeka poziv selektora "orlova" Dragana Stojkovića Piksija, koji će, ukoliko ovako nastavi, nesumljivo doći na njegovu adresu. Možda već i za predstojeći EVRO sredinom juna u Nemačkoj.

No, vratimo se dotad njegovoj klupskoj karijeri koja je, čini se, poslednjih meseci meteorskom brzinom krenula uzlaznom putanjom.

Jan Karlo Simić letos je navodno bio otpisan iz prvog tima. Predviđalo se da će nastaviti kaljenje u Primaveri, međutim, brojne povrede defanzivaca "rosonera" pogurale su njegovu selidbu u svlačionicu seniora. Ruku na srce, umeo je i da iskoristi date okolnosti, pa su se stvari promenile za 180 stepeni

Poznati novinar Fabricio Romano prvi je saopštio da postoji namera čelnika Milana da sa Simićem produže saradnju, a mediji bliski klubu tvrde da je u pitanju ugovor na četiri godine do leta 2028.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading