ZVEZDA NA UDARU UKRAJINACA! UEFA, reaguj! SRBI testiraju NERVE evropske zajednice!

Autor: M. M.

Sport

25.12.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oštro!

ZVEZDA NA UDARU UKRAJINACA! UEFA, reaguj! SRBI testiraju NERVE evropske zajednice!

Foto: Tanjug/AP

Navijači sa ukrajinskim zastavama

Fudbaleri Crvene zvezde i Zenita odigratiće prijateljski meč 23. marta 2024. na Marakani, a ta vest nije blagonaklono prihvaćena u pojedinim slučajevima.

Ukrajinski portal Sport.ua reagovao na najavu utakmice u Beogradu oštrim i neosnovanim zapažanjem i kritikama na račun Evropske kuće fudbala.

- Srbi nastavljaju da testiraju nerve evropske fudbalske zajednice. Hoće li UEFA ostati nema? - pitaju se na ovom portalu.

Nedavno je Fudbalski savez Ukrajine pozvao FIFA i UEFA da spreče odigravanje prijateljskog meča Rusije i Srbije 21. marta na stadionu Dinama u Moskvi. Poslali su dopis i na adresu FSS sa zahtevom da se utakmica otkaže.

Prijatelji po sponzoru, tim sa Marakane i ruski Zenit, polako grade tradiciju kada su u pitanju prijateljski mečevi, a ona će biti i nastavljena.

To znači i povratak doskorašnjeg defanzivca Crvene zvezde Strahinje Erakovića, koji je letos napustio Ljutice Bogdana kako bi prešao u Zenit. Navijači ga u komentarima ove objave već pozivaju da ostane u Beogradu.

Četvrti put za manje od dve godine dva sastava će igrati međusobno, a ovog puta će domaćin biti beogradski klub, za razliku od proteklog leta kada se meč igrao u Rusiji.

Crveno-beli su u pomenutom duelu pobedili sa 2:1 golovima Mirka Ivanića i Žan-Filipa Krasoa, dok su u prethodna četiri navrata poraženi, ako računamo i provere odigrane tokom 2018. i 2019. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading