BOMBA! MODRIĆ DEFINITIVNO ZAVRŠIO EPIZODU U REALU, A POZNATO JE I GDE ĆE! Hrvat se pridružuje STAROM ZNANCU!

Autor:

Sport

25.12.2023

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo će igrati zajedno.

BOMBA! MODRIĆ DEFINITIVNO ZAVRŠIO EPIZODU U REALU, A POZNATO JE I GDE ĆE! Hrvat se pridružuje STAROM ZNANCU!

Foto: Tanjug/AP

Već neko vreme je poznato da Luka Modrić nije zadovoljan svojom ulogom u Real Madridu, kao i da ne može da nađe zajednički jezik sa tamošnjom upravom. Hrvat je produžio ugovor sa "kraljevskim" klubom minulog leta, ali nije dobio tretman kakav je očekivao od Karla Anćelotija, pošto se neretko nalazi na klupi.

Spekulisalo se o njegovom transferu nakon 11 godina igranja u Madridu, a čini se da je sada i definitivno da će napustiti Real.

Ako je verovati Španskom portalu specijalizovanom za transfere, "Todofichajes-u", posao je već završen.

- Modrić je pre nekoliko nedelja rekao čelnicima Reala da odlazi. Iako je imao zanimljivu ponudu Intera iz Majamija, na kraju je presudila Ronaldova uloga. Portugalac je u stalnom kontaktu sa Modrićem, svojim bivšim saigračem iz Reala i uverio ga je da mu se pridruži u Al Nasru, pišu Španci.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Modrić na treningu sa Anćelotijem

Izgleda kao da će Modrić nastaviti karijeru sa Kristijanom Ronaldom, a procurilo je i da će slavni Hrvat inkasirati vrtoglavih 30.000.000 evra po sezoni.

- Iako detalji ugovora nisu poznati, pojavila se informacija da će hrvatski reprezentativac zarađivati oko 30 miliona evra po sezoni. Postojala je opcija da Real napusti već u zimskom prelaznom roku, ali su i Modrić i klub odustali od toga - piše "Todofichajes".

Modrić je u Madridu ostavio neizbrisiv trag, ali znamo koliko je Real poznat po nepoštovanju svojih legendi, te ne bi čudilo da se i sa čovekom koji je osvojio "Balon d'Or" rastanu u lošim odnosima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading