REAL MADRID JE PROMAŠIO SVAKI PENAL OVE SEZONE: Da, dobro ste čuli!

Autor:

Sport

13.12.2023

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatan podatak...

REAL MADRID JE PROMAŠIO SVAKI PENAL OVE SEZONE: Da, dobro ste čuli!

Foto: Tanjug/AP

Hoselu

Fudbalski klub Real Madrid je uspeo ono što je retko kome do sada pošlo za rukom - promašili su svaki penal koji im je ove sezone dosuđen.

Na meču protiv Union Berlina odigranom sinoć, Luka Modrić je u samom finišu prvog dela igre preuzeo odgovornost sa bele tačke, međutim, ni on nije bio precizan. Minut kasnije stigla je kazna i nemački tim je poveo.

On je četvrti igrač koji ove sezone u redovima Madriđana nije uspeo da iskoristi najstrožu kaznu i zatrese mrežu rivala. Pre njega neprecizni su bili Rodrigo i Hoselu u domaćem prvenstvu, dok je tokom pripremnog perioda Vinisijus promašio još jedan. Zabrinjavajuća je činjenica da se radi o četiri različita fudbalera, o čemu je pričao Karlo Anćeloti.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlo Anćeloti

Šef stručnog štaba "kraljevskog" kluba nema objašnjenje za ovaj podatak, ali ističe da nastoje da se to promeni.

Zaista je jako teško reći zašto promašujemo jedanaesterce. Luka je obično hladan i pogađa ih svaki put. Nije to nešto što se lako uvežba jer je na treninzima ambijent hladan. Pokušavamo sa Belingemom, Rodrigom, Vinicijusom, Hoseluom… Ne znam šta reći, nadam se da će se to promeniti - rekao je Italijan.

Prošle sezone je kaznene udarce izvodio napadač Karim Benzema, ali nakon što je otišao iz kluba otvorilo se pitanje novog izvođača penala, koje za sada i dalje traži rešenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading