SUPERLIGA SRBIJE GOTOVA ZA 2023. GODINU: Dva remija zatvorila jesenji deo sezone!

Autor:

Sport

22.12.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbudljiva polusezona je za nama.

SUPERLIGA SRBIJE GOTOVA ZA 2023. GODINU: Dva remija zatvorila jesenji deo sezone!

Foto: star sport

Fudbaleri Javora i IMT-a odigrali su nerešeno 1:1 u zaostalom meču 9. kola Superlige Srbije.
Miloš Luković je doveo goste u vođstvo u 34. minutu, ali se domaći nisu predavali, pa je konačan rezultat postavio Petar Gigić u 60. minutu susreta. IMT je od 81. minuta igrao sa desetoricom na terenu, pošto je Zarija Lambulić dobio drugu javnu opomenu, međutim, ni to nije bilo dovoljno Ivanjičanima da dođu do potpunog preokreta.

Ovo je bilo poslednje kolo pred odlazak na zimsku pauzu, a obe ekipe sada imaju po 21 bod, te polusezonu završavaju na 11. i 12. poziciji, s tim da "traktoristi" imaju prednost zbog nešto bolje gol razlike.

Poslednji duel u ovoj godini kada je u pitanju nacionalni šampionat odigrali su TSC i Napredak, a susret je završen identičnim rezultatom - 1:1.

Republika

Foto: printscreen

Napredak

Zanimljiv meč je viđen u Bačkoj Topoli gde je domaći tim u ranoj fazi meča uspeo da dođe do vođstva preko Uroša Milovanovića. Uglavnom je isti tim kontrolisao dešavanja na terenu, ali su "čarapani" ipak poravnali rezultat u 61. minutu preko Đorđa Jovanovića. Tim sa severa Srbije je napadao do kraja susreta, ali nije uspeo da dođe do pobede koja bi ga približila na osam bodova zaostatka u odnosu na vodeći Partizan.

TSC završava 2023. godinu na trećoj poziciji, dok je Napredak tek 13. i očekuje ga velika borba u nastavku sezone.


Superliga Srbije se nastavlja na proleće, 10. februara, kada će Javor dočekati Partizan na domaćem terenu, dok će IMT ugostiti TSC.

Kada je u pitanju Napredak, Kruševljani će u svom gradu istog datuma dočekati subotički Spartak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading