KEZ OD UHA DO UHA: Šerif ne krije koliko je srećan u Crvenoj zvezdi (FOTO)

Autor: P. Z.

Sport

19.12.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač i dalje pod upitnikom za večiti derbi, ali mu čak ni to ne kvari raspoloženje.

KEZ OD UHA DO UHA: Šerif ne krije koliko je srećan u Crvenoj zvezdi (FOTO)

Foto: Starsport

Šerif Ndiaje

Odjeknula je tokom vikenda vest da je Šerif Ndiaje otpratio Crvenu zvezdu sa Instagrama i obrisao sve fotografije u crveno-belom dresu, ali je kasnije obelodanjeno da nikakav problem na relaciji napadač-klub nije postojao. Ndiaje je u takmičarskom stroju, nasmejan i sa željom da nastupi u 171. večitom derbiju, iako ga prepona još uvek muči.

Nisu zvezdaši zadovoljni partijama senegalskog napadača, ali su u tom revoltu preterali, što je Ndiajea pogodilo, pa je impulsivnom reakcijom zabrinuo sve u klubu. Ipak, u razgovoru sa čelnicima kluba, Ndiaje je istakao da ne postoji nikakav problem, već da su ga komentari navijača pogodili. Brzo je to sve zaboravljeno, s obzirom da je Ndiaje ponovo zapratio Crvenu zvezdu na Instagramu, i nasmejan se pojavio u ponedeljak na treningu.

Republika

Foto: Instagrm printscreen/zvezda_tv_

Šerif Ndiaje nasmejan dolazi na trening pred 171. večiti derbi

S obzirom na povredu prepone, upitno je koliko će Šerif Ndiaje moći da pomogne Baraku Baharu u sredu od 18 časova, ali je trenirao sa grupom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading