DEČAK KOJI JE UDAREN AUTOM SINOC U BUJANOVCU PRIMLJEN NA NIŠKU NEUROHIRURGIJU: Vozač automobila pobegao sa mesta nesreće

Autor:

Hronika

19.12.2023

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak je star 7 godina.

DEČAK KOJI JE UDAREN AUTOM SINOC U BUJANOVCU PRIMLJEN NA NIŠKU NEUROHIRURGIJU: Vozač automobila pobegao sa mesta nesreće

Foto: Shutterstock,

Nesreća na biciklu

Dete, koje je sinoć udario automobil u Kosovskoj ulici u Bujanovcu, primljeno je u UKC Niš sa prelomom čeone kosti, prenosi Bujanovacke.co

Kako je Bujanovačkim rečeno u Univerzitetsko-kliničkom centru Niš, dečak je star 7 godina.

„Primljeno je u svesnom stanju i nakon dijagnostike smešteno na Kliniku za neurohirurgiju“, kažu u UKC Niš

Da podsetimo, 

Automobil je udario mlađu osobu na biciklu u ponedeljak uveče u Bujanovcu kod džamije u Kosovskoj ulici. Vozač automobila se nije zaustavio na mestu nesreće, a povređeni je prebačen u Vranjsku bolnicu.

Očevici su rekli da se vozač udaljio svojim crnim automobilom.

Mlađa osoba zadobila je teške povrede te je upućena u Vranjsku bolnicu. Svedoci nisu mogli proceniti starost povređenog osim da se radi o mlađoj osobi.

U međuvremenu je policija stigla na mesto događaja.

Vozač je pobegao sa lica mesta, potvrdila je PU Vranje. Nezgoda se dogodila u ponedeljak oko 18 časova.

Povređeni biciklista je transportovan u Zdravstveni centar Vranje, gde mu je ukazana lekarska pomoć, a odatle je hospitalizovan u UKC Niš gde su mu i konstantovane teške telesne povrede.

Biciklista je u teškom stanju. Kako je vozač u bekstvu ne znaju se još uvek detalji jezivog događaja na ulicama ovog grada na jugu Srbije.

Policija je obavila uviđaj, po nalogu nadležnog tužioca i intezivno se traga za vozačem koji je izazvao saobraćajnu nezgodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading