SRCEPARAJUĆA ISPOVEST: Stanković otkrio šta mu je Arijana rekla u poslednjim trenucima Mihinog života!

Autor:

Sport

18.12.2023

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znala je koliko je Siniša voleo Dekija.

SRCEPARAJUĆA ISPOVEST: Stanković otkrio šta mu je Arijana rekla u poslednjim trenucima Mihinog života!

Foto: www.profimedia.rs

Siniša Mihajlović i Dejan Stanković

Godinu dana od prerane smrti legende srpskog, italijanskog, evropskog i svetskog fudbala Siniše Mihajlovića navršilo se u subotu, 16. decembra, a o poslednjim Mihinim trenucima je sada po prvi put pričao njegov veliki prijatelj Dejan Stanković za "Telegraf".

Deki i Miha su tokom karijere igrali zajedno u Laciju, Interu i reprezentaciji naše zemlje, a njihovo prijateljstvo krunisano je tako što je Siniša krstio sva tri Stankovićeva sina.

Baš zbog toga, aktuelni trener Ferencvaroša je jedan od ljudi kojima je najteže pala Mihina smrt.

- Sećam se, bio sam na pripremama u Turskoj sa Sampdorijom, kada me pozvala Arijana. Iskreno, kad dobijaš poziv, taj neki je oko 9 uveče, pola 10, ti vidiš Arijana Mihajlović, naravno da se zalediš, da se skameniš... Ja sam rekao, "da". "Kako si Deki"? U sebi se mislim "sigurno me ne zoveš da me pitaš kako si". Šta je bilo? Pa evo, Siniša je trenutno u morfijumskoj komi, htela sam da te nazovem, da ti kažem da je to to. Da je to to, da ne veruju da će izaći iz ove morfijumske kome. Znala sam koliko te je voleo i htela sam samo to da ti kažem. Ja znam da sam zavrištao, jer sam sedeo sa stručnim štabom i sa svima, i zavrištao i otišao u sobu gore i samo tražio da mi donesu, pošto sam ja prestao da pušim, samo sam tražio da mi donesu cigare, cigare, da mi donesu, jer u tom trenutku, doneli su mi i ja sam na terasi, ne mogu da prihvatim, ne želim da to prihvatim. Zvao sam, čuo sam se sa Tanjgom, sa Draženom, ne mogu da verujem. Nadaš se da će to da prođe - rekao je Stanković u potresnom intervjuu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Siniša Mihajlović i Dejan Stanković

Nastavio je sa suzama u očima da se priseća tih momenata.

- Naravno, ne spavaš i sutra ne spavaš i prekosutra ne spavaš i zoveš i zoveš. I onda, naravno, nisam želeo da uznemiravam Arijanu, jer ne mogu ni da zamislim kroz šta je ona prolazila. Ali znam da sam se čuo sa Tanjgom i da mi je prepričavao njegov boravak pored Siniše i on je otišao samo jer mu se oko inficiralo. A u stvari je to bio početak. On je došao u bolnicu ne znajući da će tu ostati i da neće više izaći. I to ja tako kad vraćam te neke stvari, taj život je mnogo, mnogo surov i mnogo mnogo jak nekada. Jer odeš i on je mislio "stavite mi neku kremu i da idem kući". Samo su mu rekli da legne, on je rekao da nema potrebe da legne, oni su insistirali, polako su počeli da rade analize, on je već u podne bio u morfijumskoj komi. Indukovanoj komi, jer je krenulo to i da mu ublaže bolove.

Nažalost, ubrzo je stigla i najgora moguća vest.

Šesnaestog je stigao poziv da je preminuo i to je to je nešto što moraš da prihvatiš, ali se nikada nećeš složiti sa time. Mislim da mi nismo svesni još ko je otišao i kolika veličina ljudska je otišla. Ja ne stavljam sebe, rekao sam to dosta puta kada me pitaju o Siniši Mihajloviću, Arijana, Viktorija, Virdžinija, Miroslav, Dušan i Nikolas su tu na prvom mesto. Majka i Dražen su tu na prvom mestu, to je krv, to je bol, neopisiva. Ja imam svoje mesto, ja ga čuvam, ja ga volim - završio je Stanković za "Telegraf".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading