PODRHTAVA MARAKANA: Zvezda završila ogroman posao!

Autor: P. Z.

Sport

18.12.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično su stavljeni potpisi.

PODRHTAVA MARAKANA: Zvezda završila ogroman posao!

Foto: Starsport

FK Crvena zvezda nastavlja da ulaže u svoje talente, pa su ovog ponedeljka u prostorijama kluba saradnju sa crveno-belima produžili Veljko Vukojević, koji je protiv Trajala debitovao za seniorski tim, kao i Bratislav Marić koji je pozajmljen Grafičaru, dok je profesionalac postao ofanzivac Luka Zarić.

Dečacima su na potpisima čestitali predsednik kluba Svetozar Mijailović i direktor Omladinske škole - Nikola Jelić.

Ovo je veliki dan za naše mlade momke, koji potpisuju ugovore i ogromno priznanje za sve što su pokazali. Reč je o članovima Zvezdine elitne grupe, o kojoj klub i akademija posebno vode računa. To je pravi odnos, jer kroz pomenuti projekat želimo da kompletno osposobimo mladog čoveka za fudbal, ali i život. Verujem da će momci opravdati ukazano poverenje koje im je klub pružio uz želju da potpišu još mnogo ugovora i imaju blistave karijere, te da izrastu u velike ljude - rekao je Mijailović, na čije se reči potom nadovezao Jelić.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdini biseri potpisali ugovore

Dečaci su ponašanjem i igrama zaslužili da produže ugovore, u slučaju Veljka i Bratislava, te da postanu profesionalci kada je reč o Luki. Tokom jeseni smo pokazali koliko računamo na mlade fudbalere i kakva ih blistava budućnost čeka, te se nadam da će u prvom timu biti sve više igrača stasalih u Omladinskoj školi Crvene zvezde. Vukojević je imao odličnu polusezonu i debitovao za prvi tim, uz nadu da će se na proleće izboriti za još veću minutažu. Marič je ove jeseni igrao za Grafičar, veći deo utakmica je bio starter i time je zaslužio produžetak ugovora. Zarić je standardan reprezentativac i mlađi kadet Crvene zvezde, a nadam se da će uskoro postati i prvotimac - zaključio je Jelić.

Veljko Vukojević je rođen 2006. godine u Šapcu i najbolje se snalazi na poziciji krilnog napadača, i treuntno nastupa za omladinsku selekciju crveno-belih, čiji je prvi strelac, a publika je mogla da ga upozna u susretu sa Trajalom kada je zaigrao i za seniorski tim.

Bratislav Marić pokriva pozicije levog beka i štopera, i stariji je dve godine od Vukojevića, a trenutno kao pozajmljen fudbaler nastupa za Grafičar i važna je uzdanica razvojnog tima prvaka Srbije.

Najmlađi od potpisnika je Luka Zarić, takođe član Zvezdine elitne grupe, koji pokriva poziciju krilnog napadača, i jedan je od najboljih fudbalera selekcije mlađih kadeta.

Vukojević i Zarić su potpisali saradnju na tri godine, dok se Marić obavezao na vernost do leta 2025. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading