ĐIRONA JE NOVI LESTER: Evo kada i gde možete ispratiti pohod Katalonaca na čelo tabele Primere!

Autor: P. Z.

Sport

18.12.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li Real Madrid ponovo skliznuti na poziciju dva?

ĐIRONA JE NOVI LESTER: Evo kada i gde možete ispratiti pohod Katalonaca na čelo tabele Primere!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Đirone

Ljubiteljima sporta u Srbiji ponedeljak 18. decembar 2023. godine neće biti preterano zanimljiv kada su u pitanju uživo prenosi mečeva na TV kanalima, ali će ipak moći da proberu šta da pogledaju.

Španska Đirona igra sezonu iz snova i potpuno neočekivano se posle nekoliko meseci fudbala i dalje nalazi u samom vrhu tabele. Izabranici Mičela Sančeza će ovog ponedeljka imati šansu da se vrate na lidersku poziciju, a za to im je potrebno da na svom terenu pobede Alaves, u poslednjoj utakmici 17. kola Primere.

Direktan prenos meča Đirona - Alaves imaćete priliku da pogledate na kanalu Arena premium 3, s početkom od 21 čas.

Standings provided by Sofascore

Fudbalske sladokusce ova Đironina sezona podseća na ono što je Lester učinio pre osam sezona, kada je osvojio Premijer ligu, a Katalonci će novi korak ka čudu pokušati da naprave na svom terenu protiv Alavesa.

Osim toga, na kanalu Arena premium 1 će od 16 sati biti prenošen meč Superlige Srbije TSC - Javor, potom od 18 časova Čukarički - IMT, a za kraj dana od 20.45 susret Serije A između Atalante i Salernitane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading