U ORMANU SVOJE HOTELSKE SOBE PRONAŠAO JE TAJNA VRATA: Ono što se nalazilo iza ravno je HOROR FILMU, a uplašili bi se i NAJHRABRIJI (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

18.12.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskoristio je karticu da odvoji daske.

U ORMANU SVOJE HOTELSKE SOBE PRONAŠAO JE TAJNA VRATA: Ono što se nalazilo iza ravno je HOROR FILMU, a uplašili bi se i NAJHRABRIJI (FOTO/VIDEO)

Foto: Tviter/Crazy Clips

Znate onu čuvenu rečenicu "Ne tražite ništa, jer ćete nešto sigurno naći". Muškarac iz Čilea odlučio je da istraži svoju hotelsku sobu, a ono što ga je dočekalo probudiće jezu u plašljivim ljudima. Naizgled, jedna pristojna i lepo uređena hotelska soba, krila je svoju tajnu za koju ovaj gost nije znao. Sve što se desilo zabeleženo je u videu koji je postao viralan.

Snimak koji je osvanuo na Tviteru nosi naziv "Ludi video snimci" i objavljuje šta sve možete zateći na mestima na kojima ni ne očekujete. Ovoga puta jedan muškarac koji je inače bio gost hotela, smestio se u svoju sobu, a potom je krenuo malo da istražuje.

Na prvi pogled, u pitanju je bila elegantna spavaća soba, lepo opremljena sa luksuznim kupatilom. Iza kade koja je na otvorenom nalazi se nešto nalik ormanu. Kada je otvorio vrata primećuje peglu za veš i ofingere koji stoje uredno posloženi. Pored tog ormana, postoji još jedan. Takođe, on otvara vrata i nastavlja da istražuje. Uzima karticu i po sredini gde se vidi prorez lagano ubacuje istu.

Foto: Tviter/Crazy Clips

Tajni prolaz u spavaćoj sobi

Nakon što je pomerio daske, otkriva potpuno novi prolaz i stari materijal bačen na pod. U ormanu su se nalazila tajna vrata, a iza istih čitav jedan tunel.

U komentarima je objašnjeno da je u Čileu ovo normalna pojava jer je to put kojim bi trebalo ići u slučaju da se desi zemljotres.

To je malo umirilo sve zabrinute korisnike koji su ovo videli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ko je ovde lud

12.03.2024 15:42

Tunel za slučaj zemljotresa!? HOROR, jbt!!!