KARI PREKINUO NESTVARAN NIZ: Bobi sa klupe ispratio Lilardov šou!

Autor: P. Z.

Sport

18.12.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo veče u najjačoj ligi na svetu.

KARI PREKINUO NESTVARAN NIZ: Bobi sa klupe ispratio Lilardov šou!

Foto: Tanjug/AP

Stef Kari

Golden Stejt Voriorsi su u noći između nedelje i ponedeljka u gostima pobedili Portland Trejl Blejzerse rezultatom 118:114, uprkos tome što je njihova zvezda Stef Kari odigrala jednu od najgorih utakmica u karijeri.

Naime, dvostruki MVP NBA lige je za 31 minut na parketu postigao svega sedam poena, a uz šut za tri poena 0/8! Na taj način, Kari je prekinuo niz od 268 mečeva zaredom, na kojima je pogađao makar jedan šut izvan linije 7,24 metara.

Tim povodom su se na društvenim mrežama već pojavile objave kako je NBA izgledao kada je Kari poslednji put odigrao utakmicu bez pogođene trojke.

Nedostatak Karijevih poena nadomestili su Klej Tompson i Endru Vigins, koji su postigli 28, odnosno 25 koševa i na taj način su doneli pobedu "ratnicima".

U poraženom taboru prednjačio je Džerami Grent sa 30 poena.

Zanimljiv duel odigran je i u Milvokiju, gde su Baksi predvođeni Demijanom Lilardom sa 128:119 pobedili Hjuston Roketse.

Lilard je ubacio 39 poena, a odličan je bio i Janis Adetokumbo sa 26.

Na drugoj strani se istakao Fred Van Vlit sa 22 koša, dok je Boban Marjanović ceo meč presedeo na klupi za rezerve.

Još jedan meč odigran je u noći između nedelje i ponedeljka, a u njemu su Finiks Sansi kao domaćini porazili Vašington Vizardse sa 112:108.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading