ŠOK! KARIM ABDUL DŽABAR HITNO OPERISAN: Polomio kuk na KONCERTU!

Autor:

Sport

17.12.2023

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvuči bizarno ali nije nimalo naivno.

ŠOK! KARIM ABDUL DŽABAR HITNO OPERISAN: Polomio kuk na KONCERTU!

Foto: Tanjug/AP

Proslavljeni NBA as Karim Adbul-Džabar hitno je hospitalizovan u petak uveče nakon pada prilikom kog je polomio kuk, tvrdi njegov dugogodišnji partner.

Abdul-Džabaru je prvobitno zakazana operacija za subotu, ali čini se da povreda ipak nije naivna kako se u prvi mah činilo, pa je zahvat morao da se izvrši što ranije. Bivša zvezda Los Anđeles Lejkersa je navodno prisustvovala koncertu kada je nezgodno pala i uputila se hitno ka najbližoj zdravstvenoj ustanovi.

- Svi smo duboko zahvalni za podršku, pogotovo vatrogascima Los Anđelesa koji su pomogli Karimu na licu mesta, kao i neverovatnom medicinskom timu i lekarima u bolnici koji se sada brinu o njemu u bolnici - izjavila je Debora Morales, Karimova menažerka.

 

 

Za sada nije poznato o čijem se koncertu radilo kada je došlo do povrede.

Abdul-Džabar započeo je svoju NBA karijeru 1969. godine u Milvoki Baksima, ali najbolje ga se sećamo kao ključnog igrača Los Anđeles Lejkersa tokom njihove dominantne ere "Showtime" u 1980-ima. Vodio je Los Anđeles do osvajanja čak pet NBA prstena.

Centar poznat po naočarama visok 218 centimetara držao je NBA rekord za najviše postignutih poena svih vremena, sve dok ga LeBron Džejms u februaru nije nadmašio. Abdul-Džabar, šestostruki NBA MVP, držao je taj rekord 39 godina.

Društveni aktivist i pisac otkrio je 2020. godine da ima rak prostate, a 2009. godine rekao je da mu je prethodne godine dijagnozirana hronična leukemija, rak krvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading